Leonard Cohen

A murit Leonard Cohen. Artistul avea 82 de ani

Compozitorul şi interpretul canadian a murit la vârsta de 82 de ani. Anunţul a fost făcut pe pagina sa oficială de Facebook.

„Anunţăm cu regret că legendarul poet, textier şi artist, Leonard Cohen, a trecut în nefiinţă. L-am pierdut pe unul dintre cei mai respectaţi şi prolifici muzicieni. La Los Angeles va fi organizată în curând o ceremonie de comemorare. Familia face apel la respectarea intimităţii în timpul funeraliilor”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Leonard Cohen, relatează Mediafax.

Cu mai puţin de o lună în urmă Leonard Cohen declara: "Nu sunt pregătit să mor, m-am autoironizat.

Intenţionez să trăiesc mult"

"Nu cred că voi putea termina acele cântece la care lucrez. Poate, cine ştie? Poate voi avea energia necesară, nu ştiu. Dar nu îndrăznesc să mă încred în vreo strategie spirituală. Nu îndrăznesc să fac aşa ceva. Am ceva muncă de făcut. Să am grijă de afaceri. Sunt gata să mor. Sper să nu fie prea inconfortabil. Cam asta îmi asum", mărturisea artistul, într-un interviu pentru The New Yorker.

Ulterior, în seara zilei de 13 octombrie, la sesiunea de audiţie pentru noul său album, Coehn le-a spus fanilor că doar încerca să facă o afirmaţie filosofică care a fost greşit înţelească.
"Am spus că sunt gata să mor recent şi cred că am exagerat. Tot timpul m-am autoironizat. Intenţionez să fiu nemuritor", a declarat artistul.

Totuşi el recunostea că nu se află într-o stare optimă de sănătate în ultimul timp adăugând că: "Fiul meu şi fiica mea m-au susţinut amândoi extrem de mult, în special în timpul recuperării. Am fost binecuvântat şi sunt recunoscător că îmi sunt alături."

În ziua în care a împlinit 82 de ani, pe 21 septembrie, legendarul Leonard Cohen a decis să le ofere fanilor săi un cadou special.
A lansat o nouă piesă melancolică şi tulburătoare, intitulată "You Want It Darker".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod