„Albă ca Zăpada“, lunetista curajoasă care lupta pentru forţele pro-Putin, lichidată de un ucrainean

Anastasia a fost iubita lui Mikhail Tolstiuk, comandantului rebelilor pro-ruşi, ucis în luna februarie


După tratamentul medical urmat în Rusia, unde s-a pus pe picioare după rana suferită, tânăra s-a întors repede pe front. "Cel mai mult mă tem de ruşinea de a nu face nimic când soarta ţării a fost decisă, la fel şi viitorul copiilor. Războiul m-a învăţat să preţuiesc viaţa, să trăiesc astăzi pentru că mâine s-ar putea să nu mai existe. Dar dacă sunt vie şi mâine, aş vrea să aduc pe lume un băiat şi să-l fac să fie un bărbat adevărat, un soldat rus care îi va apăra pe cei slabi şi nu va sta la adăpost, ca majoritatea ruşilor", a mai spus ea.

Anastasia a fost iubita comandantului rebelilor, Mikhail "Givi" Tolstiuk, care a fost ucis în luna februarie de o rachetă.

Acesta figura pe lista persoanelor sancţionate de Uniunea Europeană.

Numărul soldaţilor ucişi de "Albă ca Zapăda" nu este cunoscut, dar se pare că avea un bilanţ însemnat, judecând după reacţia nedisimulată de bucurie a forţelor pro-ucrainene după anunţul morţii sale. "Azi, în districtul Spartak din Donbass, lunetistul nostru a lichidat-o pe <<Albă ca Zăpada>>, cu(...)vă, ucigaşă, sadică. Givi şi-a primit iubirea lângă el", se arată într-un mesaj ironic postat pe Twitter.

Autorităţile din Republica Populară Doneţk nu au comentat şi nici nu au revendicat moartea Anastasiei Slobodianiuk, încheie Daily Mail.

Republica Populară Donețk este un stat auto-proclamat, format la 7 aprilie 2014, în urma protestelor proruse din sud-estul Ucrainei.
Crearea acestei republici a fost anunțată de susținătorii federalizării Ucrainei. Guvernul ucrainean consideră acerastă structură din regiunea Doneţk o organizație teroristă separatistă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Kinga pe 26 Oct 2017, 16:32
    Cinste ei, femeie puternica!

    D-zeu s-o odihneasca, a fost o femeie curajoasa! Ce daca a luptat de partea Rusiei? La romani, nu prea s-a mai remarcat nimeni prin curaj si asumare! Cel putin in ultima perioada, asa ca...ciocu' mic!

    2
    1

  • virginica pe 24 Oct 2017, 15:09
    Pacat (ca n-a murit mai devreme)

    "nu am nimic rău în mine" - acum are, calibru 7,62 cine ridica pusca, de pusca va pieri odihneasca-se in iad.

    4
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod