români atentat Nisa

Alertă: Încă doi români sunt de negăsit după atentatul din Nisa!

Încă doi români sunt căutaţi de prieteni şi familie după teribilul atac din Nisa, de ziua Franţei. Pe pagina de Facebook SOS Nice, deschisă pentru a ajuta victimele atacului din 14 iulie, a fost postat un anunţ prin care se cer informaţii despre doi români despre care se ştie că erau în Nisa şi care nu răspund apelurilor cunoştinţelor.
Cei doi sunt Alexandru Goldan - un tulcean stabilit în insula Capri - şi Elena Condei - din Bacău. Potrivit profilului de Facebook al femeii, şi aceasta locuieşte în Capri, relatează Ziare.com.

Pe aceeaşi pagină de socializare, mulţi oameni dau share postărilor şi pozei familiei în încercarea disperată de a obţine informaţii. Cu toţii speră că românii să fie în viaţă. Deocamdată, nu există nicio reacţie oficială de la Ministerul român de Externe, informează site-ul citat.

Un al treilea român, Cristian Coman, este de negăsit de vineri.
Din noaptea atacului, nimeni nu mai ştie nimic el. Soţia şi copilul acestuia au fost descoperiţi de autorităţi în weekend în spitale din Franţa. Cei trei erau stabiliţi în Austria, dar veniseră în vacanţă la Nisa.

Alţi doi români, soţ şi soţie din Buzău, se aflau pe Promenade des Anglais când camionul a intrat în oameni. Acum, cei doi sunt internaţi în spital, iar starea lor, deşi gravă, este stabilă.

În atacul care a avut loc la Nisa de Ziua Franţei au murit 84 de persoane.
Gruparea teroristă Statul Islamic a revendicat sâmbătă atacul.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Iulie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maia pe 18 Iul 2016, 14:26
    regiunea Franta

    cred ca acesti oameni afectati in acest hal in timpul sederii in Franta ar trebui sa se asocieze si poate sa initieze si impreuna cu persoane de alte nationalitati un proces contra statului francez...Franta este printre cele mai vizitate tari din lume si deja de mai bine de un an turisti si francezi sunt UCISI IN ATENTATE COMISE DE MUSULMANI IN FRANTA...In ce mod ii protejeaza Franta pe turistii care vin si cumpara servicii/produse/etc; pe teritoriul lor? Sunt norocosi daca se vindeca si ies din spital insa altii nu au fost asa norocosi...Cand 1000 de persoane vor da statul francez in judecata, poate autoritatile franceze or sa fie in stare sa gaseasca modalitati pt a impiedica astfel de fapte...Sau daca este vorba de alte intelegeri de care oamenii obisnuiti nu vor afla atunci poate ar fi bine ca toti turistii sa boicoteze Franta, Belgia si oricare tara in care se intampla astfel de fapte...Daca francezilor le place sa fie ucisi de musulmani, nu au decat sa faca asta pana e rasa tara lor din Europa...dar nu au dreptul sa permita ca turisti pasnici sa fie ucisi sau raniti din cauza lor....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod