nor

Apariţie neobişnuită pe cer: „Mâna lui Dumnezeu“, deasupra unui oraş din Brazilia

Locuitorii din oraşul brazilian Teixeira de Freitas au fost martorii unei apariţii bizare pe cer. Oamenii s-au temut că va urma Apocalipsa.

João Paulo Magalhães a postat pe internet o înregistrare video realizată în timp ce se afla la o benzinărie din Teixeira de Freitas, localitate situată în sud-estul Braziliei.

Imaginile surprinse săptămâna trecută, la amiază, arată un spectacol ieşit din comun - un nor cu o formă ciudată, ca şi cum un meteorit care se prăbuşea pe Pământ s-a oprit din cădere. Norul a căpătat forma unui braţ de bărbat cu pumnul strâns şi a atras imediat atenţia locuitorilor.



Oamenii s-au temut că vine sfârşitul lumii, dar norul care strălucea în lumina Soarelui s-a disipat în cinci minute, relatează Daily Mail.

"Părea că un meteorit căzuse pe Pământ şi produsese o explozie. M-am speriat şi eu, am crezut că o să vină o tornadă", a povestit Magalhães.

Imaginile au făcut înconjurul lumii pe internet. "Lucrarea Domnului e perfectă", a scris cineva pe Instagram. Altcineva a scris că aceasta este "Mâna lui Dumnezeu" şi e un semn. Însă oamenii de ştiinţă văd altfel imaginile - serviciul local de meteorologie a analizat imaginile şi a anunţat că este vorba de un nor şi atâta tot.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod