Atunci şi acum: 35 de imagini cu oameni care au învins cancerul

Acestea sunt portretele unor învingători. Sunt oameni obişnuiţi care au luptat pentru viaţa lor şi au câştigat lupta cu cancerul.
Ei sunt dovada că nimic nu e pierdut în viaţă şi că trebuie să lupţi pentru fiecare fărâmă de speranţă. Că de fapt suntem mai bogaţi şi mai puternici decât credem şi că putem fi mai fericiţi fie doar şi pentru că suntem bine şi ne bucurăm de sănătate.

Puţine lucruri sunt mai dificile pe lumea asta decât cancerul, dar imaginile superbe publicate de Bored Panda ne arată că există oameni care au trecut cu bine prin această încercare. Copii, adolescenţi sau adulţi, ei sunt cu toţii nişte supravieţuitori.
Unii aveau doar câţiva ani trăiţi, alţii mai aveau doar câteva luni de trăit şi totuşi au învins cele mai sumbre pronosticuri sau aveau 90% şanse să moară şi totuşi nu s-au predat.

Fie că au luptat cu o tumoare pe creier, cu un cancer ovarian sau cu leucemia, aceşti învingători au un element comun, o superputere a spiritului uman care i-a ajutat să rămână în viaţă: n-au renunţat niciodată.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod