absolventă

Au râs de ea, dar în ziua absolvirii i-a şocat pe toţi: Şi-a luat revanşa după umilinţele suportate

Chloe Robson (16 ani) a îndurat abuzurile colegilor vreme de 9 ani. În ziua în care a absolvit liceul, ea a venit la şcoală însoţită de peste 120 de motociclişti.

După ani la rând în care a fost ţinta răutăţilor colegilor săi, a venit şi ziua cea mare a absolvirii pentru adolescenta din localitatea engleză Chester le Street. Iar unchiul ei, Grant Robson, în vârstă de 42 de ani, cel care conduce grupul de sprijin Bikers Against Bullies a pregătit o surpriză memorabilă: 126 de motociclişti care îşi turau motoarele au însoţit maşina cu care Chloe a venit la castelul Lumley, unde avea loc balul absolvenţilor.

Eleva a fost şi ea uimită: "Eram un pic stresată că voi merge la balul de absolvire şi nu ştiam la ce reacţii să mă aştept.

A fost un mare şoc să aud toate motoarele şi să văd toţi motocicliştii veniţi pentru mine - nu mă aşteptam să fie atâţia, dar m-au făcut să mă simt susţinută şi încrezătoare", a spus ea. "Au înconjurat maşina tot timpul şi apoi m-au însoţit spre şcoală, unde am fost aplaudată de profesori şi de ceilalţi elevi", a continuat ea.

Pentru Chloe a fost o zi de neuitat. "A fost un moment de nedescris - prietenii mei erau impresionaţi, spuneau: <<Oau, ce intrare!>>"

Problemele fetei au început în şcoala primară, când colegii au început să râdă de felul în care arăta şi vorbea.

Agresiunile au continuat când ea a intrat la Hermitage Academy din Chester le Street şi au ajuns la un nivel insuportabil - colegii o jigneau, o loveau şi aruncau în ea cu diverse obiecte, relatează Daily Mail.


Chloe spune că nu a înţeles niciodată de ce făceau asta. Abuzurile lor au făcut-o să-şi piardă încrederea în sine. "Bullying-ul are un efect negativ, m-a făcut să mă simt părăsită, singură. Nu aveam cu cine să vorbesc despre asta şi mă temeam tot timpul să nu spun ceva greşit, pentru că ar fi avut un efect de lungă durată asupra mea", a spus ea.

Unchiul fetei, Grant Robson, a fondat grupul Bikers Against Bullying ((Motocicliştii contra abuzatorilor)) după ce a participat la mai multe evenimente locale de combatere a bullying-ului.

De profesie fotograf de marketing, el a spus că fenomenul agresiunilor şcolare este răspândit: "Mulţi dintre membrii grupului au trăit pe pielea lor aşa ceva la şcoală şi la locul de muncă. Eu am fost agresat la şcoală, dar pe vremea mea luai niţică bătaie, acum, cu social media, cel mai mare agresor din lume este Facebook. Am văzut câteva mesaje trimise de agresori, de genul <<Sper să nu mai respiri în somn>>", a explicat Grant, adăugând că de acum încolo Chloe se va alătura grupului de motociclişti pentru a lupta împotriva bullying-ului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod