Bucură-te de filme clasice la terasa DESCHIS Gastrobar!

Lungmetraje de pe Paramount Channel pot fi urmărite în aer liber și gratuit toată luna iulie
Vara asta, nu mai trebuie să alegi între mersul cu prietenii la terasă și vizionarea unui film în sala de cinema! Asta fiindcă Paramount Channel îți rezolvă dilema, oferindu-ți gratuit proiecții de lungmetraje în fiecare săptămână din iulie, proiecții găzduite de DESCHIS Gastrobar și asezonate cu diverse activități antrenante.

Primele două părți Mission Imposible pot fi urmărite joi, 6 iulie, de la ora 21.00, iar vizionarea va fi prefațată de o experiență incitantă: cinefilii pot intra în pielea personajelor din film încercând să treacă printr-un labirint de raze laser aflat într-un tunel de la intrarea în local.
În funcție de performanțele lor, zece câștigători vor fi aleși și vor primi vouchere pentru băuturi. Totodată, fanii seriei de filme cu Tom Cruise se pot fotografia la photobooth și obține poza în format de "legitimație" de agent secret.

Joi, 13 iulie, de la ora 21.00, la terasa DESCHIS Gastrobar vor fi proiectate lungmetrajele The Usual Suspects și  48 Hours, iar o săptămână mai târziu, la aceeași oră, e rândul lui Forrest Gump și Grease. La acest eveniment, fanii celebrului film cu Tom Hanks își pot face poze pe faimoasa bancă, lângă cunoscutul personaj.


Seria de proiecții ale unor filme Paramount Channel găzduite de DESCHIS Gastrobar în luna iulie se încheie cu clasicele Airplane și Beverly Hills Cops, ce vor putea fi urmărite joi, 27 iulie, de la ora 21.00. Această serie de vizionări constituie primul eveniment al canalului TV în România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod