şofer

Ce n-o să vezi în România: Patrulează cu maşina pentru a-i ajuta pe şoferi

Miguel îşi petrece timpul cutreierând şoselele pentru a-i ajuta pe şoferii necunoscuţi


"Cruciada" asta neobişnuită a început cu doar câteva săptămâni în urmă, când un om a fost lovit şi ucis de o roată de camion care s-a desprins în mers. Miguel a fost impresionat de întâmplarea nefericită şi a decis să-şi folosească experienţa şi priceperea pentru a încerca să evite astfel de tragedii, ajutându-i pe şoferii care încearcă să-şi repare maşinile defecte pe marginea şoselelor.



Cel mai important lucru este însă că Miguel face asta pe degeaba. Exact, gratis! Pe el nu-l interesează banii; fiind tatăl a patru copii, Miguel înţelege cât de important este ca oamenii să ajungă în siguranţă acasă. "Mă face să mă simt extraordinar. Sunt mulţumit de mulţumirile lor. Nu le cer nimic în schimb. Mi-e de ajuns când îmi mulţumesc sau îmi dau ceva mărunt, gen 5 dolari sau altceva", a explicat el.

Povestea lui a devenit cunoscută când o localnică, Katherine Martinez, auzind cum îşi petrece el timpul liber, a decis să-l înscrie într-un program care îi premiază pe cei care fac fapte bune.
Ea l-a sunat pe Miguel pe numărul de telefon înscris pe camionetă, iar când a ajuns la faţa locului, acesta se aştepta să găsească pe cineva care a dat de necaz. Katherine avea însă o surpriză pentru el: "De fapt, maşina e în regulă. Te-am chemat din alt motiv. Vezi asta?", i-a spus ea, arătând spre cecul ţinut în mână de un reprezentant al organizaţiei.

Vizibil emoţionat, Miguel nu se aştepta să primească 1.000 de dolari pentru ceea ce face el. "Nu ne-a venit să credem că tu chiar faci toate astea din inimă.
Te pui singur în pericol pentru a-i ajuta pe nişte străini. Sincer, când văd atâtea la ştiri, am fost şocată. Ne-ai făcut pe toţi să zâmbim"
, i-a zis Katherine.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod