Ce să porţi la vară pe plajă: Costumul de baie care te anunţă când să aplici crema de protecţie solară

Costumul de baie inteligent te apără de razele nocive ale soarelui


Compania oferă şi celor care nu folosesc costumul de baie inteligent posibilitatea de a se proteja de razele nocive ale soarelui. Este suficient să deschidă aplicaţia instalată pe telefon şi să scaneze capsulele care conţin crema înainte de folosirea acesteia. Aplicaţia calculează cantitatea necesară de cremă, frecvenţa reaplicării şi prezintă modul de folosire. Graţie unui algoritm care se adaptează în funcţie de datele utilizatorului, aplicaţia oferă cea mai bună protecţie.

Dacă utilizatorul poartă costumul de baie Neviano conectat la aplicaţia din telefon, aplicaţia va fi capabilă să calculeze şi mai precis expunerea la razele solare.

"Acest proiect îşi propune să dezvolte o nouă protecţie solară cu parametri dermatologici viabili. Funcţiile noi de protecţie sunt disponibile gradual graţie sistemelor de inteligenţă artificială care analizează mai mulţi parametri pentru a fi mai eficinte şi pentru a emite o alertă şi sfaturi de bună practică", a explicat un reprezentant al companiei producătoare. "Analiza câtorva miliarde de combinaţii este posibilă acum graţie inteligenţei artificiale care oferă sfaturi şi recomandări eficiente", a adăugat acesta.

Obiectivul principal al liniei de costume de baie este prevenirea cancerului de piele şi a arsurilor solare.
"Algoritmii care învaţă singuri vor transforma arsurile solare într-o amintire", a mai spus reprezentantul firmei producătoare.

Spinali a colaborat cu Universitatea din Strasbourg pentru a dezvolta sistemul. La proiect au mai participat Centrul Naţional Francez pentru Cercetare Ştiinţifică şi Universitatea Haute Alsace/Upper-Rhine, relatează Ferrari Press.

Universitatea din Strasbourg va monitoriza folosirea aplicaţiei şi va căuta elementele comune în folosirea cremelor de protecţie solară.
Scopul principal este furnizarea de informaţii suficiente pentru oricine foloseşte creme de protecţie solară.


Foto: Hepta, Spinali Design

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod