Cea mai grea despărţire: Imaginea copleşitoare care a impresionat o lume întreagă

Familia Sooter a făcut tot posibilul pentru a-şi salva fetiţa

 

Când soarta fetiţei era deja pecetluită şi sfârşitul era aproape, într-un moment sfâşietor, fratele ei, Jackson, în vârstă de şase ani, s-a apropiat de patul acesteia şi i-a dat mâna stângă să o strângă, punându-i palma dreaptă pe frunte, încercând parcă să-i ia durerea şi să o vindece.

E o secvenţă tulburătoare, care te umple de neputinţă şi de tristeţe, dar aşa a fost despărţirea lor. Fetiţa şi-a dat apoi ultima suflare, iar părinţii săi au postat pe Facebook un mesaj sfâşietor.

"Un băieţel n-ar trebui să-şi ia rămas bun de la partenera lui de nebunii, de la sufletul lui pereche, de la cea mai bună prietenă, de la sora lui cea mică. Nu aşa trebuia să fie. Dar asta e lumea strâmbă în care trăim", au scris părinţii devastaţi de durere.

Singura lor consolare este că Addy a murit fericită. După şedinţele de radioterapie, când celulele canceroase dispăruseră, medicii le-au zis că tumora se poate întoarce şi va fi mai agresivă, iar atunci nu va mai fi nimic de făcut.
Din păcate, aşa a fost, iar familia a căutat să-i îndulcească fetiţei, pe cât posibil, ultimele luni de viaţă. Prin intermediul fundaţiei Make-A-Wish (Pune-ţi o dorinţă), Addy a primit o excursie la Disney World, unde a mers la o petrecere cu temă Frozen. A fost cea mai fericită zi din scurta şi chinuita ei viaţă. Părinţii au dus-o şi la munte, în Colorado, ca să se bucure de zăpadă, ceea ce în Arkansas îi lipsea.

Pe 2 iunie, când a fost postată imaginea în care Jackson îşi lua rămas bun de la sora lui, aceasta nu mai putea mânca.
Băiatul nu a mai vrut să plece de lângă ea, iar părinţii nu au vrut să-l forţeze. A doua zi, pe 3 iunie, sora lui s-a stins din viaţă, lăsând în urmă o familie copleşită de durere.

Donaţii pentru această familie greu încercată se pot face la Michael Mosier Defeat DIPG Foundation, Arkansas Children's Hospital sau la Ronald McDonald House Charities of Arkansas.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod