Cei mai tari părinţi: Vor să vândă tot ce au ca să-şi plimbe copiii în jurul lumii

Cei doi galezi adoră să călătorească. Ei s-au întors recent din Dubai


Tânăra, care este business coach, şi soţul ei, angajat în presă, au economisit fiecare bănuţ şi au început deja să-şi vândă lucrurile, de la maşină până la bunuri din casă, pentru a face rost de cât mai mult cash posibil, iar dacă vor rămâne fără bani în timpul călătoriei, vor căuta ceva de lucru, relatează Daily Mail.

Totodată, au investit în echipament video pentru a relata aventura lor pe canalul lor de YouTube, pe Instagram şi Facebook.

"Eu lucrez oricum de acasă, aşa că aş putea să fac rost de bani în timp ce călătorim, iar dacă oamenii încep să ne urmărească transmisiunile, am putea construi ceva pornind de la asta", a mai spus Clare.

Ea a explicat că va face lecţii în fiecare zi cu copii, astfel încât ei să nu rămână în urmă cu programa şi vor urma şi cursurile unei şcoli de la distanţă.

După ce vor vinde toată mobila, cei doi părinţi vor părăsi apartamentul de Crăciun, vor petrece sărbătorile cu familia şi apoi vor pleca.
Prima etapă a călătoriei va include Mallorca, Thailanda, Vietnam, Camboodgia, Malaezia, Filipine, Indonezia, Sri Lanka, Noua Zeelandă, Australia şi Fiji. După ce vor întoarce acasă pentru o pauză, se gândesc să plece în Statele Unite şi Canada.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod