Cel mai important eveniment dedicat animalelor de companie are loc în acest weekend

PetExpo, târgul dedicat animalelor de companie, are loc la Romexpo, în perioada 5 - 7 mai. Aflat deja la a noua ediție, PetExpo reunește anul acesta 50 de expozanți pe o suprafață de 2500 mp.

Timp de trei zile vizitatorii se vor putea bucura de 14 evenimente speciale pentru animăluțele lor precum: demonstrații de dresaj, concursuri, pet grooming sau pet weddings.


Ediția din 2017 se va concentra în jurul conceptului de lifestyle pentru animale. Specialiștii prezenți la târg îi vor îndruma pe iubitorii de animale în domeniul nutriției echilibrate, îngrijirii, coafurii și sănătății patrupedelor. În cadrul târgului, specialiști în nutriție vor oferi soluții celor atenți la dieta și sănătatea animalelor. „A noua ediție a PetExpo este axată pe oferirea unor soluții complete de lifestyle pentru animale. În cele trei zile de târg, vizitatorii vor găsi cea mai mare varietate de hrană, cele mai noi soluții de sănătate și cosmetică, servicii și sfaturi gratuite de la cei mai buni specialiști din România, ceea ce transformă PetExpo în locul de întâlnire pentru oamenii care au ca pasiune comună grija față de animalul lor.

Sperăm ca această ediție să fie cea mai bună de până în prezent, întrucât am ajuns la maturitatea de care avem nevoie pentru a oferi o experiență completă vizitatorilor noștri” spune Ilie Pană, organizatorul PetExpo.


În prima zi de târg, reprezentații RingStar, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de dresaj canin din România vor oferi demonstrații pentru vizitatori. Tot vineri, începând cu ora 11:00, PetExpo va găzdui un eveniment inedit de căsătorii între animăluțele vedetelor. Printre VIP-urile prezente la eveniment se va afla și Dana Săvuică, care îl va însoți la altar pe Sushi, un Shih Tzu de 8 ani.


PetExpo oferă soluții și posesorilor de animale care doresc să plece în vacanță, dar nu reușesc să găsească variante pentru îngrijirea lor cât timp sunt plecați.

Pet-hotelurile au devenit o parte a unui stil de viață, adoptat în același timp și de proprietari și de animale. Acestea oferă facilități de cazare în camere similare cu cele de acasă și oferă garanția că animalul beneficiază de servicii precum plimbări, ore de joacă, spațiu separat. La PetExpo, vizitatorii vor găsi oferte pentru cazare și oferte speciale pentru vacanța care se apropie.


Sâmbătă și duminică, iubitorii de animale sunt așteptați să participe la o demonstrație a câinilor antrenați ai Poliției Capitalei, precum și la concursurile care vor stabili cel mai mâncăcios, cel mai educat, cel mai puternic, cel mai inventiv sau cel mai fidel cățel. Cei mai buni specialiști în grooming își vor demonstra talentul într-o competiție a căror jurați vor fi chiar vizitatorii târgului.


PetExpo le oferă și anul acesta, vizitatorilor, posibilitatea de a adopta un animal, cu standuri special amenajate pentru expunerea animalelor. În cadrul campaniei ”Adoptă un câine” șase dintre cele mai cunoscute asociații vor informa vizitatorii despre programul lor și vor aduce animale care pot fi adoptate imediat de către doritori. Viitorii proprietari vor fi îndrumați în alegerea unui animal de către un ”psiholog de câini”. Acesta este un consilier la care familiile apelează în alegerea rasei potrivite și atunci când vor să înceapă dresajul noului membru.


Ediția din acest an a PetExpo se va desfășura în perioada 5 - 7 mai 2017 la Romexpo, în pavilionul C6. Organizatorii se așteaptă la un număr de peste 15.000 de vizitatori, proprietari de animale de companie, specialiști în domeniu și persoane interesate de adopții.


Programul de desfășurare al târgului este, zilnic, între orele 10.00 și 19.00, iar duminică între 10.00 și 17.00. Prețul biletului este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, pensionari și studenți cu vârsta de până la 23 de ani. Copiii cu vârste de până la 5 ani beneficiază de intrarea gratuită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod