Donald Trump are probleme cu soţia: Melania nu-l mai ascultă - VIDEO


Nu este prima oară când cuplul prezidenţial american este surprins într-o ipostază ciudată. Camerele de luat vederi au înregistrat un episod asemănător chiar la ceremonia de învestire a lui Donald Trump în funcţia de preşedinte a Statelor Unite, când acesta s-a întors spre soţia lui şi i-a spus ceva, iar aceasta a avut o reacţie foarte sugestivă. Imaginile au devenit virale.

Preşedintele Donald Trump a scris istorie luni după-amiază, devenind primul lider american care a vizitat în timpul mandatului Zidul Plângerii, un loc de rugăciune care a generat tensiuni constante între musulmanii, creştinii şi evreii din Ierusalim.

George H. W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush şi Barack Obama au vizitat acest loc de rugăciune al evreilor, creştinilor şi musulmanilor ca cetăţeni privaţi sau candidaţi, încercând să stea departe în timpul mandatului prezidenţial de Zidul Plângerii, notează News.ro.

Această vizită istorică face parte din eforturile preşedintelui american de a atrage atenţia asupra ”nevoii de unitate între cele mai mari trei religii ale lumii” în prima sa vizită internaţională după învestirea sa la Casa Albă.

Oprirea miliardarului republican la Zidul Plângerii a avut loc după vizita sa de duminică în Arabia Saudită, unde i-a îndemnat pe liderii musulmani să-i alunge pe terorişti şi musulmani, şi înainte de întâlnirea sa cu Papa Francisc.

La Zidul Plângerii, preşedintele american şi-a acoperit capul cu ”kipa” evreiască.
Acesta a stat câteva minute singur lângă zid, înainte de a strecura un bilet între crăpăturile sale, o tradiţie respectată de mulţi creştini care ajung la Ierusalim.

Atât Prima Doamnă, cât şi fiica Ivanka Trump şi ginerele Jared Kushner, i s-au alăturat preşedintelui american în timpul vizitei de la Zidul Plângerii şi Mormântul Sfânt.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod