Dr Oz

Dr. Oz, despre legătura dintre credinţă şi sănătate: De ce trebuie să credem în sfinţi şi miracole

Cercetările au demonstrat efectul pozitiv al credinţei asupra sănătăţii. Dr. Oz a analizat această legătură cu ajutorul unui lider religios.
Una dintre cele mai influente voci în domeniul sănătăţii în Statele Unite, Dr. Mehmet Oz a analizat în emisiunea sa impactul credinţei asupra sănătăţii. Într-o serie amplă dedicată religiei şi legăturii acesteia cu domeniul medical, renumitul specialist l-a avut ca invitat pe producătorul de film DeVon Franklin, cunoscut şi ca un fervent lider religios. Franklin a mai apărut în show-ul lui Oz în urmă cu doi ani, iar de atunci cei doi au ţinut legătura şi au discutat constant despre credinţă, relatează CBN News.

Întrebat de Dr.
Oz cu ce ne ajută să credem în sfinţi şi miracole, Franklin a răspuns simplu: "Pentru că viaţa e grea."

"Trebuie să ne trăim viaţa şi este dificil. Uneori nu credem că există un scop major pentru viaţa noastră", a adăugat el.

Dr. Oz şi DeVon Franklin le-au propus telespectatorilor un experiment simplu: să petreacă în fiecare zi puţin timp gândindu-se la lucrurile bune din viaţa lor. Acest plan se numeşte "30 challenge/Provocarea de 30 de zile".
"Ce vreau să văd e ca de fapt oamenii să descopere în aceste 30 de zile că sunt binecuvântaţi. Că trăiesc în binecuvântare şi că îşi îndreaptă viaţa spre asta la capătul celor 30 de zile. Vreau să-i văd îndreptându-se spre asta cu mai multă linişte, cu mai multă încredere, cu mai multă speranţă, pentru că n-am nicio îndoială, atunci când afli cât de binecuvântat eşti, credinţa ta creşte, iar astfel creşte şi încrederea ta că Dumnezeu te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti viaţa", a spus Franklin.


Credinţa şi medicina, o formulă câştigătoare


Mulţi ar putea să fie confuzi: ce caută credinţa într-o emisiune medicală? Dr. Oz crede că a trăi viaţa la maximum, a te bucura din plin de ea, înseamnă în primul rând "să ai grijă de ceea ce ai fost binecuvântat să ai".

"Este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-ai primit şi implică şi trupul şi sufletul. Eu ajung în căminele multor oameni. Şi când pătrund în casa lor, trebuie să aduc ceva bun care să merite să-i facă pe oameni să mă primească"
, a explicat realizatorul TV.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod