Dragostea nu moare! Povestea emoționantă a pensionarului care vine în fiecare zi pe plajă cu poza soției

„Nu am vrut să stau singur. Ea era totul pentru mine“ - sunt cuvintele emoționante ale unui bătrân italian care îi fiecare zi merge pe plajă cu portretul soției sale.

Imaginea care surprinde un pensionar italian prezent în fiecare zi în același loc de pe malul mării, având cu el imaginea soției sale care a murit, au devenit virale și au impresionat întreaga lume. Pentru prima oară, bătrânul a acceptat să vorbească despre ceea ce-l frământă.

Giuseppe Giordano, în vârstă de 70 de ani, și-a pierdut soția, Ida, în urmă cu șapte ani. De atunci, ca să nu se mai simtă singur, el vine zi de zi în același loc de pe malul mării, în fața casei lor din Gaeta, aducând cu el un portret al femeii pe care o iubea; pune fotografia alături și se uită spre mare minute în șir.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 50 de ani, iar Giordano nu vrea să se simtă singur.

Pensionarul a devenit cunoscut în toată lumea în luna iulie, după ce patronul unui restaurant local, Giorgio Moffa, în vârstă de 54 de ani, a postat pe rețelele de socializare o imagine cu el pe plajă. "Aduc poza Idei pentru că în felul ăsta o simt în viața mea și nu mă mai simt singur. Îmi place să merg pe malul mării în fiecare zi fiindcă îmi aduce înapoi multe amintiri", a spus Giuseppe.

"Sunt foarte surprins de dragostea și admirația oamenilor de pe internet după ce au auzit povestea mea.
Lucrurile simple sunt lucrurile adevărate și singurele care durează în timp. Nu vreau să inspir pe nimeni, eu nu voiam să stau singur"
, a explicat el.

"Soția mea era totul pentru mine. Generațiile tinere nu mai prețuiesc iubirea așa cum o făceam noi. Aparținem unor generații pentru care dragostea și sentimentele înseamnă totul", a mai spus omul, pe un ton trist.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod