Gest șocant: Donald Trump a împins un politician pentru a se așeza în fața lui
Actualitate / 26.05.2017

Președintele Statelor Unite este iar în atenția presei internaționale. Se pare că l-ar fi dat la o parte pe Dusko Markovic, premierul Muntenegrului, pentru a ieși în fața grupului la întâlnirea liderilor NATO.

În timpul reuninii NATO de la Bruxelles, care a avut loc joi, 24 mai, câțiva reprezentanți de stat pot fi văzuți îndreptându-se împreună către o sală de ședință.

Din spatele grupului apare Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, care îl împinge pe premierul muntenegrean Dusko Markovic și se așază în fața lui. Trump își îndreaptă apoi sacoul, cu o privire sfidătoare.

Câteva minute mai târziu, Trump s-a adresat liderilor NATO, oganizație pe care a criticat-o dur și în timpul campaniei sale electorale.
"Membrii alianței trebuie să contribuie într-un final și să-și îndeplinească obligațiile financiare. 23 din cele 28 de state membre nu plătesc ceea ce au de plătit pentru a-și asigura securitatea", a declarat Trump potrivit CNN.

Starurile internaționale care au observat filmarea în care Trump dă la o parte un alt politician pentru a se așeza în fața lui au reacționat imediat. Scriitoarea britanică J.K. Rowling, autoarea celebrei serii Harry Potter, a distribuit filmulețul pe contul său Twitter, adăugând comentariul "Ești un om mic, mic, mic".

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro