Șerban Pavlu joacă în comedia Klaus & Barroso „un tip ale cărui intenții sunt permanent subminate de propria prostie”

Pentru mulți dintre cei care-l știu și iubesc pe Șerban Pavlu pentru multele și variatele sale roluri din filme, seriale sau teatru, rolul din Klaus & Barroso ar putea fi o surpriză
Actorul are o partitură comică: este Maxi, vecinul care locuiește deasupra clubului unde are loc petrecerea clandestină ce dă contextul poveștii filmului. Maxi e un tip credul și adept al teoriilor conspirației, iar când primește atenție devine megaloman.
 
 
Povestea filmului „Klaus & Barroso” pornește de la o datorie… Un barman combinator pe nume Klaus (Adrian Nicolae) trebuie să dea înapoi niște bani într-un timp foarte scurt. Își convinge fratele, Barroso (Cosmin „Micutzu” Nedelcu), un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează.
Klaus speră că banii pe care-i va primi de la guralivul Cătă (Alexandru Ion), nașul lui Vlad (Carol Ionescu) în cinstea căruia organizează petrecerea burlacilor, îi vor rezolva toate problemele. Barroso încearcă să-și controleze dezamăgirea și furia, în timp ce petrecăreții corporatiști - Andu (Vlad Drăgulin), Albert (Rolando Matsangos), Cerbu (Codrin Boldea), Deiu (Vlad Brumaru) și Mihai Cazimir (Cezar Antal) - au din ce în ce mai multe nemulțumiri.

Dansatoarea Alis (Mădălina Craiu) e jignită, patroana clubului, Vera (Victoria Raileanu), este furioasă, vecinul megaloman și conspiraționist Maxi (Șerban Pavlu) strică atmosfera, iar apariția unor invitați nepoftiți (Alin Florea, Cătă Nicolau, Bogdan Farcaș și alții) riscă să transforme totul într-un dezastru.
Minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze?


Cine este Maxi și ce-ți place la el?

Șerban Pavlu: Nu-mi place nimic la el, pentru că Maxi e vecinul băgăreț, conspiraționist de serviciu, curios, oportunist, pe care cred că-l cunoaștem cu toții din viața reală, de zi cu zi.
Rezumând în trei cuvinte, e băgăcios, curios și un pic nebun. E așa poate din curiozitate, lipsa de viață socială sau singurătatea prost înțeleasă. Citește mai departe...
8 Ianuarie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod