Lecția unui părinte: Și-a pus fiica să meargă la școală 8 km pe jos, în frig, pentru că a bătut o colegă - VIDEO

Tatăl unei fete de 10 ani i-a dat o lecție pentru că a fost dată jos din autobuzul școlii după ce a lovit o colegă. Ea era la a doua agresiune.

Când a văzut că fiica sa nu se potolește iar situația scapă de sub control, Matt Cox, un bărbat din Swanton, Ohio, n-a stat pe gânduri și i-a dat acesteia o lecție pe care s-o țină minte.

Matt a scris pe Facebook că fiica lui a primit interdicția de a mai urca timp de o săptămână în autobuzul școlii după ce vinerea trecută a agresat o colegă. După acest incident, fata i-a spus tatălui ei că va trebui s-o ducă toată săptămâna la școală cu mașina. Este pentru a doua oară când ea a fost pedepsită pentru bullying, așa că e de înțeles că lui Matt nu i-a picat deloc bine această ispravă.

"Mi-am dat seama că ea privea ocazia de a merge cu autobuzul sau cu mașina la școală ca pe un drept, nu ca pe un privilegiu"
, a explicat tatăl fetei într-un interviu pentru postul WEWS-TV.

El a găsit o metodă ca s-o învețe minte să nu-și mai agreseze colegii - cale de opt kilometri, acesta a rulat cu mașina încet în spatele fiicei sale, în timp ce aceasta mergea pe marginea șoselei, cu ghiozdanul în spate, în frig, și a filmat-o cu telefonul mobil.

Apoi a postat înregistrarea pe Facebook, ca să știe toată lumea că nu poți să bați pe cineva și să scapi nepedepsit.

Filmarea, intitulată "Life lessons/Lecții de viață", a devenit repede virală și a fost distribuită de 331.477 de ori, primind peste 156.000 de like-uri, scrie News 5 Cleveland.

Cox spune în acest filmuleț că i-a explicat fetei că faptele sale au condus la pedepsirea sa, iar aceasta a înțeles că agresiunea a fost motivul pentru care a trebuit să meargă pe jos la școală.

"Știu că mulți dintre cei care sunteți părinți nu acceptați așa ceva, e în regulă.

Eu fac ceea ce consider că este bine pentru a-i da fiicei mele o lecție care s-o oprească să-i mai agreseze pe alții", spune bărbatul în înregistrarea sa.

"Părinții trebuie să-și țină copiii sub control. Acesta e felul meu de a-mi ține copilul sub control. Nu sunt un genul de părinte care să ascundă lucrurile sub preș și să spună așa sunt copiii", a mai precizat Matt Cox, apreciat de mulți părinți pentru felul în care a acționat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod