LP a lansat un nou single, "When We're High"

LP a lansat o nouă piesă de pe cel de-al patrulea album de studio al său, "Lost On You", "When We're High". Artista americană cântă la Bucureşti pe 17 Iunie, pe Arena Naţională, în deschiderea concertului Kings of Leon.
Piesa "When We're High" a fost scrisă şi produsă chiar de către LP, de Mike Del Rio (care a mai colaborat cu artişti precum Christina Aguilera şi X Ambassadors) şi Nate Company (căruia i se datorează o parte din succesul lui Tove Lo, Carly Rae Jespen şi Martin Garrix) - echipa din spatele superhit-ului "Lost On You".

"When We're High" este rezultatul colaborării dintre Mike şi Nate, care s-au deplasat la Paris la finalul anului trecut pentru a termina noul album.

Single-ul "Lost On You", care a făcut-o faimoasă în întreaga lume, a intrat direct pe prima poziţie în topurile din 13 ţări, iar videoclipul oficial a fost vizionat de peste 115 milioane de ori.

LP se află în plin turneu de promovare a albumului "Lost On You".
După mai multe concerte în America de Nord, artista ajunge în Europa, începând cu 15 iunie. Deschiderea concertului Kings of Leon va reprezenta al doilea concert al artistei la Bucureşti – LP a mai cântat aici şi în toamna 2016.

Despre Alive:


Alive a luat naștere din aceeași echipă care a creat și promovat scena muzicii electronice în România: The Mission. Dragostea pentru muzică și diversitate au fost bazele pentru Alive, un brand care se poate mândri azi cu o echipă ce însumează 16 ani de experiență în organizarea showurilor de amploare, peste 150 de evenimente (concerte / festivaluri / evenimente corporate) și showuri cu nume precum Morcheeba, Moby, Gorillaz, The Chemical Brothers, Parov Stelar, Underworld, Moderat, Télépopmusik, Booka Shade, Fatboy Slim, Placebo, Jamie Woon, Jessie Ware, Peter Bjorn and John, Sono sau Orquesta Buena Vista Social Club


BILETE ONLINE la concertul Kings of Leon de pe 17 iunie, pe Arena Naţională- www.bilete.ro și BILETE ÎN REȚEAUA Bilete.ro

INFO BILETE: +40.
21.311.93.23

•             Categoria 1: 230 RON

•             Categoria 2: 180 RON

•             Categoria 3: 160 RON

•             Categoria 4: Sold Out

•             Categoria 5: 95 RON

•             Golden: 285 RON

•             Gazon: 190 RON

•             VIP: 500 RON

 

ALIVE
https://www.facebook.com/ALiveromania/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod