DJ Project

Membrii trupei DJ Project, răniţi într-un accident auto: Un TIR s-a răsturnat peste maşina lor

Membrii trupei DJ Project, Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira, sunt printre victimele accidentului rutier care a avut loc luni, pe DN7, în judeţul Vâlcea, când un TIR s-a răsturnat şi a lovit două maşini. Starea cântăreţilor este gravă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul Gabriel Popescu, a declarat pentru Mediafax că Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira au fost transportaţi la spitalul din Râmnicu Vâlcea. La spital a ajuns şi şoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 56 de ani. Autotrenul pe care acesta îl conducea s-a răsturnat într-o curbă pe sensul opus de mers, lovind maşina în care se aflau cântăreţii şi încă una care circula în spatele lor.

Potrivit News.ro, unul dintre membrii trupei are o fractură la cutia toracică, solista trupei are o fractură de piramidă nazală şi o fisură la una dintre vertebre, iar un al treilea membru al trupei are traumatism la coloana vertebrală, suferind o tasare de vertebră, au declarat surse medicale.

Şoferul autotrenului are o plagă în zona gâtului si multiple leziuni în zona feţei.



"La kilometrul 160+400m, autotirul înmatriculat în Bihor care circula pe direcţia Pitesti-Rm.

Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers, acroşând două autoturisme care circulau pe direcţia Rm. Vâlcea-Piteşti. În urma impactului au rezultat 4 victime, din care 3 rănite grav. Şoferul tirului este un bărbat de 56 de ani şi este rănit grav", a declarat inspectorul Gabriel Popescu, citat de Mediafax.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod