Nimeni nu vrea acest câine. Oare de ce?

Câinele pe care nimeni nu-l vrea e tot mai trist. Angajaţii adăpostului speră că el va avea noroc şi îl va adopta cineva


Bear a început să înţeleagă că nu-l vrea nimeni şi a devenit tot mai trist, ca şi cum ar fi osândit să trăiască toată viaţa în cuşca din adăpost.

În cele din urmă, LaBonty s-a gândit să facă ceva. L-a pozat şi a postat pe Facebook o imagine cu el. Fotografia a devenit imediat virală. "S-a răspândit pentru că era o poză foarte tristă... Era deprimat în cuşcă, ca mai toţi câinii care ajung aici, mai ales că el a stat peste doi ani...

De obicei doar stă întins în culcuşul lui, cu capul plecat", a povestit ea.

Angajaţii centrului speră ca Bear să-şi găsească totuşi un stăpân, pentru că e un câine adorabil şi iubitor; el are nevoie doar de un suflet bun care să-i dea o şansă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 21 Iun 2017, 23:47
    Referitor la "Nimeni nu vrea acest câine. Oare de ce?" de Daniel Dumitrescu

    Eu vreau sa -l adopt pe Bear , daca centrul respectiv e de acord sa -l trimita in Romania .Mai am acasa si alte animalute si cred ca se va integra perfect . Alina .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod