metrou

O femeie a sesizat Poliţia, după ce a fost ameninţată la metrou. Poliţia difuzează imagini cu agresoarea

O femeie a sesizat Poliţia, vineri dimineaţă, după ce a fost ameninţată de o persoană necunoscută, o femeie de aproximativ 60 de ani, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2. Poliţia a dat publicităţii imagini cu agresoarea, solicitând sprijin pentru găsirea acesteia.

UPDATE: Poliţia a prins o suspectă. Un alt incident a fost reclamat astăzi la metrou la Pipera.

Suspecta în cazul incidentului care a avut loc vineri dimineaţă la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 este audiată, la această oră, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Ea a precizat că se fac verificări şi într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat că a fost ameninţată la staţia de metrou Pipera.

"Persoana a fost depistată, a fost găsită de către colegii noştri la ora 10,55 în zona staţiei de metrou Pipera, a fost găsită la suprafaţă. La acest moment se află la audieri pentru a se stabili cauzele, condiţiile, împrejurările care au determinat-o să folosească cuvinte ameninţătoare la adresa unei alte persoane aflate la staţia de metrou.

În fapt, azi, în jurul orei 10,00 s-a prezentat o doamnă care a sesizat că s-a simţit ameninţată de cuvintele pe care i le-a adresat o altă femeie. (...) Persoana depistată este din Bucureşti şi are 57 de ani, nu a fost depistată datorită semnalmentelor, elementele au fost cele de vestimentaţie şi alte aspecte luate în calcul de poliţiştii operativi", a spus Diana Sarca.

Ea a dat asigurări că Poliţia Capitalei este mereu la datorie. "Suntem aici pentru cetăţeni şi asigurăm că suntem la datorite tot timpul. Oamenii să se adreseze cu încredere Poliţiei pentru că vom acţiona cu operativitate", a afirmat Sarca.

Poliţia Capitalei a căutat o femeie de 60-65 de ani, înălţime aproximativ 1,60 metri, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre.

Pe braţ purta o haină de culoare neagră.

Incidentul a avut loc în staţia de metrou Unirii 2. În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră", transmite Poliţia Capitalei. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist", este apelul Poliţiei.


Surse judiciare au declarat că persoana suspectată i-ar fi zis femeii care a depus plângerea : "Nu scapi de mine".



Ultimele informaţii arată că a fost găsită o femeie care are semnalmentele celei căutate, dar se fac cercetări, iar Poliţia aşteaptă în continuare informaţii de la populaţie, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. “Avem un suspect reţinut. Nu ştim dacă este vorba despre aceeaşi persoană care a lansat ameninţări, urmează să se stabilească acest lucru. Toate echipajele aflate în teren sunt implicate în rezolvarea acestei situaţii”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, pentru Mediafax.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor.

Ea a căzut în faţa unei garnituri de metrou, existând iniţial suspiciunea că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu aceasta. Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic.

Agresoarea este cercetată pentru omor şi tentativă de omor şi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod