Opereta “Liliacul”

Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian”, în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor, vă invită în data de 30 iunie 2017, la ora 18.30, în Sala Mare la spectacolul de operetă „Liliacul”.

"Liliacul" este o operetă în trei acte de Johann Strauss - fiul (25 octombrie 1825 – 3 iunie 1899), cu un libret de Karl Haffner și Richard Genée după vodevilul "Le Réveillon" scris de Henri Meilhac şi Ludovic Halévy. Premiera a avut loc la Viena, la „Theater an der Wien", pe data de 5 aprilie 1874.


Acţiunea se petrece în ultima zi a anului şi în noaptea de revelion.
Falke, prietenul domnului Eisenstein, pune la cale o farsă, pentru a se răzbuna pe acesta pentru o poveste mai veche: după un bal mascat, Eisenstein l-a lăsat pe Falke beat într-o grădină publică, îmbrăcat în costum de liliac, spre batjocura mulțimii, motiv pentru care lui Falke i-a rămas porecla de „Liliacul".

Distribuția: Alfredo Pascu, Patricia Seymour, Mediana Vlad, Ștefan Popov, Orest Pâslariu Ranghilof, Bogdan Lupea, Cristian Caraman, Raluca Ciocă, Cătălin Seimeanu, Maria Baciu
Cu participarea Orchestrei, Corului și Ansamblului de balet al Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.
Regia, scenografia şi lighting design: Matteo Mazzoni
Conducerea muzicală: Lucian Vlădescu
Coregrafia: Roxana Colceag
Video artist: Fabio Massimo Iaquone, Luca Attilii
Maestru cor: Gabriel Popescu
Dirijor cor: Aurel Muraru

Biletele pot fi achiziționate de la agenția de bilete a Palatului Național al Copiilor de luni până vineri, între orele 12.00 și 18.00, și sâmbăta, între orele 12.00 și 14.00.
Biletele sunt puse în vânzare și online pe:
http://www.startickets.ro/
http://www.ticketstore.ro/

Pentru mai multe detalii legate de spectacolele nostre, ne găsiți pe:
http://facebook.com/Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod