Prima pisică angajată: Lucrează la un azil şi toată lumea e mulţumită de ea - VIDEO

O pisică şi-a găsit locul într-un azil şi nu a mai părăsit acel loc. Oamenii au început să o trateze ca pe un angajat şi ea îşi face treaba ireproşabil.

Oreo este o pisică angajată. Da, exact! Lucrează la un azil, cel puţin aşa consideră oamenii din jurul ei. Iar dacă ei o văd ca pe o pisică angajată, şi le convine statutul său, nimeni nu-i poate contrazice. "Îi ajută pe pacienţi, îi ajută pe salariaţi, toţi o iubim", a declarat pentru Bored Panda Carmen Delgado, recepţionera de la azilul St. Augustine Health Ministries, din Cleveland, Ohio.

Toată lumea apreciază prezenţa felinei. "Cei mai mulţi oameni pentru care lucrăm au avut animale...

aşa că să o avem pe Oreo aici e important pentru ei... să o mângâie, să se joace cu ea... le dă sentimentul că se află acasă", a explicat Dana Carns, directoare în cadrul acestui centru social.

"Mereu îi fac poze, chiar şi în weekenduri sau noaptea, şi mă minunez - ia te uită, Oreo stă la recepţie, răspunde la telefon după program sau stă pe canapea cu un pacient", a povestit ea amuzată.

Pacienţii sunt foarte încântaţi de prezenţa pisicii, se joacă cu ea, o alintă şi asta le dă un sentiment de linişte şi de bucurie.
Este obiectivul din fişa postului oricărui angajat, aşa că lumea consideră că, de vreme ce ea reuşeşte acest lucru, atunci trebuie considerată ca fiind un angajat. "Toţi o iubesc şi o iau în braţe", a mai spus Carns.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod