Probleme pe care le au persoanele înalte

Persoanele înalte pot vedea mai ușor pe cineva într-un loc aglomerat, pot ajunge la rafturile de sus, iar în copilărie și adolescență sunt adesea văzute ca persoane mai în vârstă. Însă ce probleme au persoanele înalte?
Cu ce dificultăți se confruntă persoanele înalte?

1. Pantalonii și mânecile bluzelor nu au lungimea potrivită


Mersul la cumpărături este cel mai dificil. Hainele din magazinele obișnuite sunt adesea făcute pentru persoanele cu o înălțime medie. Chiar și pantalonii lungi s-ar putea să fie câteodată prea scurți. Însă unele branduri fac și haine pentru persoanele înalte, pe când altele fac haine doar pentru persoanele înalte. Cumpărăturile nu ar trebui să fie frustrante, așa că documentează-te puțin în prealabil, pentru a merge direct în magazinele în care știi că mărimile hainelor ți se potrivesc și ție.

2. Rochiile și fustele sunt mereu prea scurte


O altă problemă atunci când vine vorba de lungimea hainelor, în ceea ce le privește pe persoanele înalte, este faptul că pantalonii scurți, fustele și rochiile sunt adesea prea scurte. Poți opta pentru lungimea până la genunchi, care s-ar putea să arate cum ar trebui să se vadă cu adevărat fustele și rochiile scurte.


3. Birourile și dulapurile sunt prea joase


Te-ai simțit vreodată că ești un uriaș care trăiește într-o lume a miniaturilor? Mobilierul este, în cele mai multe cazuri, făcut pentru persoanele de înălțime medie. Atunci când ai o înălțime peste medie, corpul tău trebuie să se adapteaze pentru a se potrivi mediei, ceea ce înseamnă că există un nivel al incomodității destul de ridicat.

4. Ai mai puțin loc de picioare în avion


Dacă ți se pare că ai puțin loc pentru picioare în avion când ai o înălțime medie, gândește-te cât de rău este pentru persoanele înalte. S-ar putea ca acestea să fie nevoite să își țină picioarele pe culoar în tot timpul zborului.
Iar persoanele înalte care stau la geam merită să stea la margine, pentru că au nevoie cu adevărat de acei câțiva centimetri în plus de spațiu.

5. Pozele de grup ies mereu puțin ciudat


Atunci când ești cu un cap mai înalt decât unii dintre prietenii tăi, pozele de grup devin o experiență ciudată. Te lași puțin jos? Stai în spatele tuturor? Nu există o soluție perfectă.

6. Te doare spatele mai des


Conform unui studiu realizat de un brand de îmbrăcăminte pentru femei, 76% dintre femeile înalte suferă de dureri de spate. Iar exercițiile concentrate pe spate și umeri efectuate în mod regulat sunt recomandate de către specialiști.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod