Reparatorul de inimi frânte: Face mii de dolari împăcând cuplurile care se despart

Un bărbat specializat în refacerea relațiilor eșuate are 4.000 de clienți pe an și face mii de dolari muncind pentru a-i aduce împreună pe cei care s-au despărțit.

Lee Wilson, un consultant de relații din Statele Unite căruia i se mai spune coach Lee, în vârstă de 38 de ani, din Nashville, Tennessee, câștigă mii de dolari pe lună aducându-i din nou împreună pe cei care s-au certat. Tariful pe care lucrează este de 87 de dolari pentru fiecare ședință de o jumătate de oră. El percepe și 47 de dolari pentru așa-numitul "set de urgență pentru despărțiri", incluzând o înregistrare video și un ghid sub formă de text pentru reclădirea unei relații distruse, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Lee este căsătorit cu Joanna, în vârstă de 40 de ani, care este casnică și îi crește pe cei doi copii.



"Cea mai mare și cea mai comună greșeală pe care o fac oamenii când încearcă să-și recucerească persoana iubită este să devină disperați. Uneori se vaită și îl imploră pe celălalt să fie din nou împreună, cerșind milă și punându-se într-o poziție de inferioritate. Asta adâncește și mai mult groapa, fiindcă ei nu au cucerit prima oară acea persoană prin milă, ci prin dragoste și prin atracție", a explicat el.

Cu o experiență de 18 ani, consultantul de relații a învățat prima oară meserie pe proprie piele, după ce în adolescență a trecut prin câteva despărțiri dureroase, apoi a început să-și foloească cunoștințele pentru a-i ajuta pe alții.
El spune că după ruperea unei relații este important să-ți păstrezi cumpătul și să nu-i dai prea multă atenție fostului partener. "Acea experiență personală a fost un ajutor imens pentru mine, mai târziu, în cariera mea, pentru că ulterior am înțeles cât de mult contează să nu te străduiești prea mult", a spus el. "Dintr-o dată, în timpul colegiului, când nu căutam să am o relație, am ajuns să am toate fetele la picioarele mele", se laudă el.

Lee, care a studiat teologia la universitate, a înțeles că se pricepe să dea sfaturi despre relații când lucra pe post de copywriter la un film despre sfaturi pentru căsncie.
El a renunțat la această activitate și a devenit consilier de relații, ajutând cuplurile cu probleme în căsnicie, deși nu era căsătorit. Apoi s-a axat pe recucerirea partenerilor pierduți când și-a dat seama că cele mai multe solicitări veneau din partea celor care doreau să se împace după ce și-au pierdut "jumătatea".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod