Ryanair anulează alte 18.000 de zboruri. Vor fi afectați 400.000 de călători

Ryanair anulează alte 18.000 de zboruri. Vor fi afectați 400.000 de călători

Compania aeriană Ryanair anulează încă 18.000 de zboruri care afecteză 400.000 de călători din perioada noiembrie 2017 până în martie 2018.
Compania aeriană a confirmat că va ține între 25 și 400 de aeronave la sol în acea perioadă, o mișcare care ar „elimina” riscul ca alte zboruri să fie anulate, notează The Telegraph, citat de digi24.ro.

Pasagerii care sunt afectați de această decizie au primit un e-mail în care au fost anunțați. Ei au de ales dacă doresc să primească banii înapoi sau să își schimbe zborul pentru o altă dată. De asemenea, toți pasagerii afectați au primit un voucher de 40 de lire, ceea ce le va permite să-și rezerve un zbor Ryanair în perioada octombrie și martie 2018, potrivit companiei.

Se pare că Ryanair a fost obligată să anuleze alte zboruri pentru că piloții au refuzat oferta de a renunța la o săptămână din concediu, în schimbul a 12.000 de euro.

Ryanair a recunoscut că întârzierile mari din ultima lună au fost cauzate de "greșeli" de management.
Compania a oferit vouchere și celor 315.000 de clienți ale căror zboruri au fost anulate data trecută.

De astăzi, nu vor mai fi anulate zboruri deja listate nici în această iarnă şi nici în vara anului 2018. Creşterea mai lentă din această iarnă va genera un număr ridicat de aeronave şi echipaje libere ceea ce ne va permite să gestionăm volumul excepţional de zboruri anuale pe care ne-am angajat să le punem la dispoziţie. Vom începe o nouă perioadă de zbor de 12 luni, la 1 ianuarie 2018, în acord total cu reglementările UE şi cerinţele IAA", au declarat reprezentanții comaniei, potrivit zf.ro.

Criza Ryanair afectează direct și România.
Operatorul low-cost a anulat începând cu luna noiembrie toate zborurile pe care le opera între Bucureşti şi Palermo. Aceasta este, momentan, singura cursă suspendată începând cu această iarnă de Ryanair din/către România.
 
Foto: thesun.co.uk 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod