Școala Micile Vedete lansează provocarea scurtmetrajelor pentru elevii din România

Școala de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” și compania Univer au desfășurat, în perioada 15 mai – 15 iunie 2017, prima ediție a Concursului Național de Filme pentru Copii Micile Vedete - Univer.
 Pornind de la filmul educativ cu temă ecologică „Aurora. Doctorul pădurii”, disponibil pe platforma online de filme pentru copii Clubul Micile Vedete, echipele participante în concurs au realizat propriile producții folosind tehnologia actuală (telefoane, tablete etc), în scop educativ, având teme precum ecologia, reciclarea, colectarea selectivă.

Echipele înscrise în concurs au reprezentat cu mândrie următoarele orașe: Pitești (Școala Gimnazială Matei Basarab, Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân, Școala Generală Nicolae Simonide, Școala Gimnazială Mihai Eminescu), Câmpina (Școala Centrală), Râmnicu Vâlcea (Școala Gimnazială Nr 5) și București (Școala Gimnazială Nr 86).


Astfel, peste 200 de copii au participat în cadrul acestui proiect educațional, având posibilitatea de a-și face cunoscute producțiile în mediul online. În plus, filmele înscrise au fost analizate și votate de către juriul format din personalităţi marcante din domeniu: Salex Iatma, Tamara Roman, Daniel Paraschiv.

În urma rezultatelor concursului, au fost desemnați câștigătorii, care au primit diplome și premii din partea companiei Univer. În plus, pentru a aprecia efortul tuturor echipelor participante, acestea au primit diplome de participare și cadouri în cadrul festivităților de premiere.

În toamna acestui an, se va organiza ediția a II-a a Concursului Național de Filme pentru Copii Micile Vedete – Univer, prin care lansăm invitația tuturor copiilor pasionați de filmmaking și cinematografie de a participa în concurs cu propriile lor filme.
Mai multe detalii despre acest proiect vor apărea în luna septembrie pe site-ul www.club.micilevedete.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod