cancer

Sfârşitul trist al unei vloggeriţe: A murit de cancer, deşi susţinea că dieta vegană a vindecat-o

Pe 6 decembrie a apărut pe Facebook anunţul trist: Mari a pierdut lupta cu cancerul


Ce crede acum Liz după tot ceea ce s-a întâmplat? Convingerea ei că mătuşa sa ar fi trăit dacă ar fi continuat dieta vegană. Liz spune că mama sa, sora lui Mari, a determinat-o pe aceasta să înceapă chimioterapia şi radioterapia, întrerupând efectele pozitive ale alimentaţiei vegane.

Sora lui Mari credea că medicina este cea mai bună cale pentru a lupta cu cancerul. Cele două surori aveau părerei diferite despre ce înseamnă alimentaţia sănătoasă - mama lui Liz nu considera că a mânca alimente preparate sau încălzite în cuptorul cu microunde ar fi o problemă, în timp ce Mari era convinsă că acestea provoacă apariţia cancerului, relatează Facts WT.

Liz spune că Mari a ajuns să creadă în ceea ce spunea sora ei, care îi cumpăra burgeri şi alte astfel de produse.

La început, Mari nu vroia să le mănânce, dar după o vreme s-a obişnuit. Mama lui Liz a reuşit astfel să o readucă, mai mult sau mai puţin, pe Mari la o viaţă normală, iar asta i-a adus sfârşitul, crede tânăra: în timp ce le spunea oamenilor să mănânce într-un fel, Mari s-a abătut de la principiile sale, iar Liz e convinsă că acesta motivul pentru care a murit mătuşa ei. Faptul că a renunţat la obiectivul iniţial de a mânca sănătos a ucis-o, spune Liz.

Nepoata lui Mari continuă ceea ce au început împreună.

Tânăra e convinsă că sfaturile ei despre o viaţă sănătoasă sunt benefice şi îmbunătăţesc starea mentală şi fizică a unei persoane. Ea a spus că moartea mătuşii sale este "un test al credinţei", aşa că are de gând să dezvolte canalul de YouTube şi să adauge toate clipurile de pe platforma Vimeo care au avut succes, la care oricine să aibă acces gratuit.

Cu toate acestea, Liz recunoaşte că, la un moment dat, Mari nu a mai dorit să adauge conţinut pe canalul lor şi chiar a vrut să le spună oamenilor că se simte din ce în ce mai rău, pentru a nu le da speranţe false.
Totodată, Liz crede că trebuie să fi fost dureros pentru mătuşa ei să continue cu sfaturile ei "sănătoase" când îi era rău, dar a făcut-o pentru că dorea să-i ajute pe ceilalţi şi să le ridice moralul.

Din păcate, Mari n-a mai găsit puterea de a recunoaşte că drumul pe care a pornit ea şi pe care i-a îndemnat şi pe alţii să-l urmeze a dus-o în direcţia greşită: în braţele morţii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod