Cazul unei fete de 16 ani: S-a dus la Urgențe cu o unghie ruptă și s-a plâns că trebuie să stea la coadă

O adolescentă de 16 ani din Londra i-a șocat pe telespectatori. Ea a povestit supărată că s-a dus la spital după ce i s-a rupt o unghie și că a fost nevoită să aștepte până când a preluat-o un medic.

Multe minunății poți vedea la televizor, dar asta le întrece pe toate: Aaliyah, o fată în vârstă de 16 ani, din Londra, a povestit supărată într-o emisiune a postului Channel 4 că a trebuit să aștepte ca să fie consultată de un medic de la spitalul St George după ce i s-a rupt o unghie. Fata s-a bătut cu o colegă la școală, iar la un moment dat și-a agățat o unghie falsă. Aceasta i-a rupt parțial unghia naturală aflată dedesubt, pe care doctorii i-au scos-o ulterior.

Telespectatorii emisiunii "24 Hours in A&E" ("24 de ore la Urgențe") n-au fost deloc impresionați de problema fetei, în schimb au făcut-o cu ou și cu oțet pe Twitter, acuzând-o de indolență și de-a dreptul de prostie pentru că a ținut ocupat departamentul de Urgențe care trebuie să intervină în situații critice.

"Am văzut <<24 Hours in A&E>> și cred că bărbatul cu dureri de stomac și fata cu problema la unghie ar fi trebuit dați afară.

Ăla nu-i un loc pentru idioți care n-ar trebui consultați nici măcar de un farmacist sau de un medic de familie. Nu trebuie să ne mai mirăm de ce timpul de așteptare e atât de lung", a scris cineva.

"Nu-i de mirare că sunt atât de multe cazuri și sunt atât de ocupați, când te duci acolo cu o unghie ruptă", a comentat alt telespectator.

Aaliyah a fost filmată de la sosirea în unitatea de Urgențe, împreună cu mama ei, Mariah, și și-a atras antipatia tuturor pentru că s-a plâns într-una cât a stat acolo.
"Poate să vină cineva să vadă ce e cu unghia asta, că mai am nițel și leșin", a spus ea la un moment dat, în timp ce își ținea cu grijă unghia ruptă, de parcă îi curgea sânge din mână.

În loc s-o pună la punct, mama ei îi ținea isonul: "Unghia ta pare un pic umflată", i-a zis Mariah.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod