Cea mai frumoasă revanşă a unei femei după divorţ: Imaginile care au făcut-o celebră pe internet

O femeie a sărbătorit într-un mod original divorţul după 13 ani de căsnicie. Ea a pus la cale o şedinţă foto care face senzaţie pe internet.

Marie Lollis şi-a dorit să sărbătorească noul capitol din viaţa ei printr-o şedinţă foto specială. Dacă pentru unii este un episod trist, dificial şi demoralizant, pentru ea divorţul reprezintă o adevărată eliberare şi o ocazie de a retrăi fericirea, aşa că şi-a propus să le transmită asta şi altora.

Şedinţa foto în care a pozat ţinând în mână un pahar cu vin pe care scrie "Boy Bye/ Adio băiete" şi care a inclus şi arderea fotografiilor de nuntă face senzaţie pe internet.

"Am vrut să arăt că femeile puternice au forţa de a merge înainte şi de a fi fericite", a declarat Marie pentru Daily Mail.

Ideea i-a venit după ce a divorţat de Quinton Eaton, cu care a fost căsătorită timp de 13 ani. Despărţirea lor a fost oficializată luna aceasta. "Îmi doream să închid acest capitol din viaţa mea şi să sărbătoresc oficial, în sfârşit", a povestit ea.

Marie a pus totul la cale cu ajutorul cumnatei sale, Natasha Lollis. Aceasta este căsătorită cu fratele ei şi are o afacere în domeniul fotografiei, Tiltin' My Lens Photography.
Amândouă au realizat o şedinţă foto provocatoare, amuzantă, simbolică.

Într-una dintre imagini, Marie zâmbeşte în timp ce arată spre cameră tălpile unor pantofi; pe una scrie "est 2006", pe cealaltă - "Done 2019", anii de început şi sfârşit ai mariajului său. Într-un alt cadru, ea este surprinsă în timp ce sparge cu talpa o fotografie înrămată de la nunta sa. Marie arată în altă imagine certificatul de căsătorie, iar în alt cadru dă foc pozelor de nuntă, eliberându-se de trecutul apăsător.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod