Răzvan Ciobanu a fost înmormântat. Prietenii din showbiz l-au dus pe ultimul drum

Peste 100 de persoane, între care şi Iulia Albu, Oana Roman, Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu, au fost prezente joi la Cimitirul Progresul din Capitală, unde a fost înmormântat creatorul de modă Răzvan Ciobanu.

Printre vedetele care au venit la înmormântare s-au numărat Iulia Albu, Oana Roman, Cătălin Botezatu, avocata Laura Vicol şi Raluca Bădulescu, care au adus coroane de flori.

La sfârșitul slujbei de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu, prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici și fashion-editorul Iulia Albu au ținut un mic discurs în memoria acestuia.

Designer-ul Adina Buzatu, apropiată a lui Răzvan Ciobanu, a lipsit și a explicat într-o postare pe Facebook de ce a decis să nu-i fie alături pe ultimul drum: "Dragilor, după o noapte de nesomn am decis să nu merg la înmormântare, pentru că, în loc să ne plângem ruda, prietenul, omul bun şi talentat, designer-ul genial Răzvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potenţat de interpretări, supoziţii, ipoteze, declaraţii, păreri mai mult sau mai puţîn avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria celui trecut în nefiinţă şi să înteţească durerea celor care l-au iubit", a scris Adina Buzatu.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa.

Testul rapid indică prezenţa de droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu. Acesta ar fi suferit de depresie, potrivit apropiaţilor lui.

Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului. Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că mașina a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră. Anchetatorii iau în calcul ca aceasta să fi fost viteza cu care s-a circulat pe autostradă şi exclud, momentan, că aceasta ar fi fost viteza din momentele anterioare accidentului.


De asemenea, proprietarul maşinii conduse de creatorul de modă a fost audiat în cadrul dosarului penal deschis după moartea vedetei, relatează Mediafax.


Foto: Hepta, Mediafax, Libertatea, WOWbiz

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod