Regina Elisabeta și-a întâlnit noul strănepot. Ce nume au ales Prințul Harry și Meghan Markle pentru copilul lor

Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat numele băiețelului lor la numai câteva ore după ce au fost făcute publice primele fotografii cu bebelușul.
Micuțul se va numi Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Acesta a fost prezentat străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a.

Bebelușul nu va avea un titlu regal precum verii săi, copiii ducilor de Cambridge, ci va fi cunoscut drept Master Archie.

Micuțul Archie Harrison și-a făcut prima apariție publică în cadrul unei ședințe foto alături de părinții săi vizibil entuziasmați. Proaspăta familie a fost fotografiată miercuri, 8 mai, la Palatul Windsor, acolo unde s-a aflat după nașterea care a avut loc luni, 6 mai.


Foto: Instagram sussexroyal

Cuplul a răspuns la câteva întrebări înainte de a părăsi grandioasa sală St.
George din cadrul Palatului și a merge să-i prezinte Reginei Elisabeta noul membru al familiei. Tradiția și protocolul regal cer ca numele copilului să fie dezvăluit întâi Reginei, înainte de a fi aflat de restul lumii. 

Bebelușul a fost ținut în brațe de tatăl său și privit cu atenție de Meghan, care la rândul său și-a făcut prima apariție publică după șase săptămâni, de când s-a retras din viața publică înainte de naștere.

"Este magic, e ceva uimitor. Este un copil de vis și aceste zile au fost cu totul speciale.
Am doi dintre cei mai buni tipi din lume și sunt foarte fericită. Are un temperament foarte dulce, este foarte calm
", a declarat Meghan vizibil emoționată.

Ducele și Ducesa de Sussex au fost la un pas de a declanșa un scandal între trusturi media rivale după ce au ales ca o televiziune americană să fie prezentă la prima apriție publică a bebelușului. Nemulțumirea a fost cauzată de faptul că Meghan a ales televiziunea CBS la care lucrează una dintre cele mai bune prietene ale sale, prezentatoarea Gayle King, fiind acuzată de favoritism.
În mod tradițional, Palatul Buckingham alege trusturile media care participă la evenimentele importante din viața membrilor familiei regale, BBC, postul național britanic, având de obicei prioritate. 

Deși este de așteptat ca Regina să fie primul membru al familiei regale care întâlnește oficial copilul, Meghan a dezvăluit amuzată că s-au întâlnit accidental cu Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta și străbunicul copilului, în drumul către ședința foto.
 
Foto: Hepta 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 Mai 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod