Sinead O'Connor a postat un video tulburător despre gândurile ei suicidare

Vedeta a postat pe contul său de socializare un video tulburător despre lupta sa constantă cu tulburările psihice de care suferă.

Cântăreața Sinead O'Connor a postat un videoclip pe Facebook în care mărturisește, plângând, că este singură și că și-a dorit să se sinucidă. Artista, în vârstă de 50 de ani a postat acest filmuleţ pe 3 august a.c., însă abia zilele acestea a atras atenţia, după ce fanii săi şi-au manifestat îngrijorarea, comentând pe pagina ei pentru a o sfătui să ceară ajutor şi dând share video-ului postat.

Vedeta vorbeşte despre singurătate, despre familia sa care a abandonat-o şi dezvăluie că locuieşte într-un motel din New Jersey.
    
"Rămân în viață pentru persoanele din jurul meu. Dacă era după mine, eram moartă deja.

Știu că sunt alte milioane de persoane pe lumea asta care suferă, la fel ca mine, dar nu au aceleași resurse ca mine. Persoanele care suferă de tulburări psihice sunt printre cele mai vulnerabile persoane de pe pământ. Trebuie să aveţi grijă de noi. Nu suntem ca ceilalţi”, spune artista plângând în înregistrarea postată pe Facebook.


După acest video tulburător în care toată lumea şi-a făcut griji pentru ea, astăzi a apărut pe pagina ei de Facebook un alt mesaj oferit de familia ei la îndemnul cântăreţei.

"Bună tuturor! Postez acest mesaj la cererea lui Sinead pentru ca toată lumea care o iubeşte să ştie că ea este în siguranţă şi nu vrea să se sinucidă.

Este înconjurată de toţi cei care o iubesc şi primeşte cea mai bună îngrijire. Ea m-a rugat să scriu aceste rânduri ştiind că v-aţi îngrijorat după ultimul video postat. Nu voi răspunde la nicio întrebare, vă rog doar să fiţi înţelegători. Sper ca aceste rânduri să ofere alinare celor care sunt într-adevăr preocupaţi de sănătatea ei", apare scris în cel mai recent mesaj postat pe pagina vedetei.

Artista a devenit cunoscută după ce a lansat piesa „Nothing compares to you”, în 1999. Cântăreața a fost căsătorită de patru ori și are patru copii din relații diferite.

Cântăreața s-a confruntat ani la rând cu probleme de ordin psihic.
Ea a mai încercat să se sinucidă în 1999 și a dezvăluit într-o emisiune realizată de Oprah Winfrey că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, dar acest diagnostic a fost respins de alți trei medici. În 2012, cântăreața a suferit o cădere nervoasă şi a anulat un turneu internaţional de concerte.

În noiembrie 2015, Sinead O'Connor a postat un mesaj pe Facebook prin care anunţa că a luat o supradoză de droguri din cauza "cruzimii" familiei sale.

În 2016, vedeta a fost dată dispărută o vreme şi s-a zvonit că a fost foarte aproape de a se sinucide. Cântăreaţa a fost găsită la 32 de ore de la dispariţie.
O lună mai târziu, pe 24 iunie 2016, un membru al familiei cântăreţei din Irlanda, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, a anunţat poliţia că Sinead a ameninţat că se aruncă de pe un pod din Chicago. Ulterior, cântăreaţa a pus capăt zvonurilor şi a publicat un mesaj pe Facebook: "Totul e fals. O tâmpită de la staţia Swords Garda din Dublin a vrut să răspândească veştile false şi bârfa maliţioasă. Sunt mult prea fericită ca să mă sinucid", a scris ea.

9 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod