Alexandra Măceșanu

Telefonul Alexandrei a fost găsit. Anchetatorii au și cartela SIM

Anchetatorii au găsit telefonul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani dispărută săptămâna trecută, spun surse apropiate anchetei.

Telefonul fetei și cartela SIM au fost găsite înt-un parc din Caracal, la circa 3 kilometri de locuința principalului suspect, Gheorghe Dincă. Telefonul și cartela erau aruncate la distanță mare unul de celălalt.

Anchetatorii urmează să vadă ce date pot afla după analiza telefoanelor – traseul parcurs, dacă au fost făcute apeluri de pe acel telefon mobil, anunță postul Digi 24.

În apelul ei către numărul de urgență 112, Alexandra a spus că sună de pe un telefon găsit în casa în care era sechestrată, pentru că bărbatul i-a luat telefonul.

Până acum au fost găsite două telefoane al lui Gheorghe Dincă, inclusiv cel de pe care a sunat tânăra la 112.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al DIICOT a declarat că în urma perchezițiilor de astăzi, în locuința lui Gheorghe Dincă s-au găsit urme de sânge și alte fragmente osoase: "În urma perchezițiilor domiciliare și a activităților desfășurate au fost identificate fragmente osoase ce urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic.

De asemenea, la domiciliul inculpatului au fost găsite probe biologice care vor fi supuse testelor de laborator. Astăzi am efectuat o conducere în teren cu inculpatul care a indicat locul unde a fost aruncat telefonul Alexandrei, telefon care a fost de altfel și găsit."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod