O influenceriță din Italia a strâns 3 milioane de euro într-o zi pentru unitățile de terapie intensivă

Chiara Ferragni a strâns 3 milioane de euro într-o zi împreună cu soțul său pentru a susține unitățile de terapie intensivă din Italia, țară care se confruntă cu un număr tot mai mare de persoane infectate cu coronavirus.
Bloggerița de modă din Italia și soțul său, rapperul Fedez, au strâns impresionanta sumă de peste 3 milioane de dolari într-o singură zi. Cuplul a strâns banii prin intermediul contului lor comun GoFundMe, numit The Ferragnez, pentru a susține spitalul San Raffaele din Milano.


Campania GoFundMe inițiată de cei doi, numită „Coronavirus: Rafforziamo La Terapia Intensiva”, ceea ce se traduce prin „Coronavirus: Îmbunătățim terapia intensivă”, a depășit țelul inițial de a strânge 1,5 milioane de euro atât de repede încât The Ferragnez a dublat suma-țintă.


Banii obținuți vor fi investiți în ventilatoare, aparate noninvazive pentru ventilare mecanică, aparate de monitorizare hemodinamică și monitoare pentru secția de terapie intensivă a spitalului San Raffaele din Milano.

View this post on Instagram

My sweet quarantine gang ❤️ #iostoacasa

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on Mar 10, 2020 at 3:12am PDT


Cântăreața Dua Lipa, vedeta social media Mia Khalifa și zeci de alți inlfuenceri din Italia și din întreaga lume au donat masiv și au distribuit campania încurajându-i și pe followerii lor să le urmeze exemplul.
Numai cei doi, Chiara și Fedez, au împreună aproape 30 de milioane de followeri pe Instagram. 

Nu este prima dată când influencerii își folosesc popularitatea pentru a susține cauze nobile. Același lucru s-a întâmplat și în cazul incendiilor extinse din Australia, când numeroase celebrități de pe site-urile de socializare au reușit să strângă sume impresionante. 

Aceasta este puterea social media atunci când este folosită în mod corect”, a scris Chiara pe contul său Instagram.
Sunt foarte mândră de voi! Să donăm în continuare și să schimbăm lucrurile în bine”, a mai spus tânăra în vârstă de 33 de ani, care se află în carantină autoimpusă la domiciliu alături de soțul său și băiețelul lor în vârstă de doi ani.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Martie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod