Cum știi dacă ți-ai descoperit pasiunea

Cum știi dacă ți-ai descoperit pasiunea

În zilele noastre, se pune accentul pe pasiunea pe care o ai și visurile pe care vrei să ți le îndeplinești. Cu toate acestea, multe persoane nu și-au descoperit pasiunea și ajung să treacă de la o carieră la alta, simțind că s-au blocat.
Suntem atât de ocupați să respectăm anumite reguli și programe, încât rareori ne gândim ce simțim cu adevărat în legătură cu aceste lucruri. Iar atunci când îți dai seama că locul de muncă nu îți aduce fericire, te gândești ce ar trebui să faci mai departe. Iată cum știi dacă ți-ai descoperit pasiunea!

Cum îți dai seama dacă ți-ai descoperit pasiunea?


Dacă nu ești sigur că ceea ce faci te ajută să-ți îndeplinești visurile și să îți pui în valoare pasiunea, există o tehnică ce te poate ajuta să găsești niște răspunsuri.
În primul rând, rezervă-ți puțin timp în care să te concentrezi doar pe tine. Găsește un loc liniștit, unde să nu poți fi distras de alte lucruri. Ia o foaie de hârtie și răspunde sincer la următoarele întrebări:

Te simți entuziasmat de ceea ce faci?
Atunci când te trezești dimineața, te gândești cum îți poți îmbunătăți munca?
Poți să te motivezi cu ușurință la locul de muncă?
Ai nevoie de timp suplimentar pentru a face acest lucru?
Simți că lucrurile pe care le faci contribuie la îmbunătățirea muncii tale?
Ți se pare că timpul petrecut la locul de muncă trece repede și ești motivat și entuziasmat cu ușurință?
Ți se pare că te-ai cufundat atât de mult în munca ta, astfel încât timpul pare a se fi oprit, și că ai putea face acest lucru pentru mai mult de 8 ore pe zi?
Ai face același lucru dacă nu ai primi bani?

În cazul în care ai răspuns afirmativ la cele mai multe dintre aceste întrebări, ești o persoană norocoasă, deoarece înseamnă cu ți-ai descoperit pasiunea adevărată.
Dacă nu, nu dispera, deoarece există o serie de lucruri pe care le poți face pentru a o găsi. 

De ce este atât de important să-ți descoperi pasiunea?


Probabil că și tu știi câteva persoane care nu s-au oprit niciodată pentru a-și examina viața și alegerile. Însă nu știm cu adevărat luptele interioare pe care le duc alte persoane. De multe ori, oamenii nu sunt conștienți de faptul că sunt nefericiți și neîmpliniți. Cu toate acestea, nu ai vrea să te trezești la 80 de ani și să îți dai seama că ți-ai irosit întreaga viață pentru visul altcuiva. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod