Curaj pentru schimbare - Workshop despre antreprenoriat si oameni

Anul acesta se implinesc 10 ani de cand am avut curajul sa imi construiesc viata pe care o traiesc, sa ma schimb si sa ma cresc pe mine. Sunt 10 ani in care am invatat de la toti oamenii pe care i-am intalnit sau am citit.
Cred ca implinirea unui om nu sta in averea pe care o face, ci in valoarea emotiilor, a schimbarilor in bine pe care le sadeste in sine si in ceilalti. Dupa 5 ani de antreprenoriat in Romania, in care am lucrat cu si pentru sute de copii, parinti, in care am vandut sute de kg de torturi, am tinut zeci de  prezentari, am cunoscut mii de oameni, viata mi-a oferit sansa sa ma mut intr-una dintre cele mai antreprenoriale tari, Olanda. Am inteles ca sunt un cetatean al lumii si am invatat ca pot reusi oriunde sa fac ceea ce ma implineste si ca pot sa incep oricand de la capat.  

Pentru ca primesc foarte des intrebari de la persoane care au inceput, care vor sa inceapa o afacere sau sa isi dezvolte activitatea curenta am hotarat sa fac o serie de workshopuri pentru toti cei care au intrebari precum: cum ma lansez pe o piata foarte competitiva, ce fac cu barierele legislative, cum le depasesc, cum investesc banii, cum imi cresc vanzarile, numarul de clienti? De fiecare data raspunsul la aceste intrebari este altul, pentru ca desi structura dezvoltarii unei afaceri este similara in multe privinte, procesul particular de reusita al fiecarei initiative este diferit in acelasi timp.

Scopul meu este sa fiu o piesa din motorul de schimbare al ecomoniei globale si stiu ca pentru a face o schimbare semnificativa, trebuie sa fim mai multi.
Astfel, va invit sa ne reunim intrebarile, experientele intr-o serie de 2 workshopuri “Curaj pentru schimbare”. Astept sa ma intalnesc cu toti cei care isi doresc sa faca o schimbare in viata lor, celor care vor sa evolueze personal si profesional, sa isi dezvolte o afacere sau sa inceapa un nou proiect. Cred cu tarie ca pentru a avea mai multe reusite, trebuie sa faci mai mult, trebuie sa fii mai bun!

-17 ianuarie, ora 14:00 - 16:00 -  “Curaj pentru schimbare 1 - Produsul, viziune din interior in exterior” . Vom analiza motivatiile, diferentierile, gradul de invovatie, potentialul in dezvoltarea produsului, a brandului.  Vom gasi solutii si curaj si vefi factorii de promovare al propriei noastre idei.
Fiti pregatiti sa va schimbati pentru ca va fi un workshop despre VOI!

- 24 ianuarie, ora 14:00 - 16:00 - “Curaj pentru schimbare 2 - Piloni cheie in vanzare si dezvoltare”. Vom pune pe masa principalele ingrediente pentru lansarea, cresterea afacerii noastre si a noastra. Vom realiza studii de caz pentru a gasi solutii solutii concrete. Vom stabili targeturi si obiective. Vom inova impreuna. Fiti pregatiti sa schimbati lucrurile si oamenii din jurul vostru.

Dupa aceste 2 workshop-uri vei lua cu tine:
1.    mai multe intrebari si raspunsuri.
2.    idei si validari.
3.    exemple si invataturi.
4.    entuziasm si curaj.
5.    energia grupului si incredere personala.
6.    contacte si recomandari noi.
7.    plan de lucru

Locatia: Europa Hotel Royale, str.
Franceza nr. 60 (Centrul Vechi). Pret participare: 30 lei/ workshop. Suma stransa in urma celor 2 workshopuri va fi donata in scopuri caritabile. Inscriere: http://goo.gl/forms/z022klHhbB. Locurile sunt limitate. Participarea se face in urma achizitionarii biletului online de aici. Pentru detalii suplimentare: claudia@kidster.ro/ 0746.042.033
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod