Cum poţi să lucrezi în cel mai frumos birou din lume, la 12.000 m înălţime

La WIZZ AIR, oamenii fac diferenţa şi acest fapt este dovedit în fiecare zi, pe fiecare cursă, de echipajele de cabină de excepţie. Formate doar din profesionişti desăvârşiti şi experţi în siguranţă, ele fac parte dintr-o echipă excepţională, extinsă în toată Europa, care împărtăşeşte pasiunea pentru aviaţie.
Şi, pentru a demonstra angajamentul de a promova profesia de însoţitor de zbor, WIZZ a lansat primul film de prezentare pentru o sesiune de recrutare, care oferă detalii despre responsabilităţile şi modul de viaţa al echipajului de cabină, precum şi informaţii despre procesul de selecţie pentru această poziţie, dar şi cursurile de pregătire ale însoţitorilor de cabină. Filmul include mai mulţi membri ai echipei WIZZ, printre care şi una dintre Ambasadoarele companiei din România, Ozana Timar.
Filmul este disponibil aici: youtu.be/bzUh1ntcEQM.

Compania anunţă pentru această toamnă o sesiune de recrutări pentru baza din Bucureşti, în 30 august şi 22 septembrie, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016. Locurile libere și oportunitățile de a deveni parte a echipei profesioniste și tinere WIZZ sunt disponibile pe wizzair.com/en-GB/career/cabin_crew. Aici vei găsi toate detaliile necesare pentru înscriere, însă e bine de ştiut că pentru a deveni însoţitor de zbor WIZZ nu trebuie neapărat să ai experienţă în domeniul aviaţiei, ci talent şi entuziasm.
În plus, performanţa este recunoscută prin salarii competitive, iar pentru cei mai buni dintre angajaţi există mereu numeroase oportunităţi interne de carieră.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod