7 motive pentru care este un lucru extraordinar să locuiești cu bunica

Amintirile pe care le ai cu bunica vor ocupa mereu un loc special în inima ta, chiar și când devii adult. Poate că te-a răsfățat sau te-a susținut când nu mai era nimeni altcineva de partea ta sau prepara feluri de mâncare delicioase. Descoperă de ce are un impact atât de special asupra ta.
Chiar și atunci când nu îți amintești clar cum era bunica ta, simplul gând la ea precis îți va aduce un zâmbet și o stare de bine. De multe ori nu vei putea realiza impactul pe care l-a avut în viața ta decât când ajungi la vârsta adultă sau când nu mai este alături de tine, dar să știi că te va învăța lucruri care te vor ghida toată viața și îți vor rămâne în inimă mult timp după ce prezența ei nu-ți va mai fi aproape.

 
Iată ce efecte pozitive are faptul că bunica ta locuiește cu tine:

 
1. Va deveni unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi

Veți trece prin multe lucruri împreună și precis vor apărea și momente dificile în care nu vei ști ce să faci și vei avea nevoie de sfaturi. Bunica ta îți va fi mereu alături, chiar și în cazul în care uiți să fii recunoscător pentru ceea ce face pentru tine.
Nicio familie nu este perfectă, cu toții veți face greșeli din când în când, dar importantă este afecțiunea și faptul că nu renunțați ușor unii la alții, iar relația pe care o ai cu bunica exemplifică cel mai bine acest sentimente de susținere continuă.

 
2. Te îmbrățișează des și îți redă starea de bine

De fiecare dată când ai nevoie de un plus de confort sau consolare bunica te va îmbrățișa și va face tot posibilul ca să te simți mai bine. Îmbrățișările ei îți aduc alinare și te ajută să rămâi optimist chiar dacă treci prin momente neplăcute.

 
3. Îți poate da sfaturi unice cu privire la relații

Având în vedere diferența de generații este foarte probabil să primești sfaturi diferite în ceea ce privește relațiile de la bunica ta, față de ceea ce îți vor spune părinții. Nu te grăbi să le ignori gândindu-te că a trecut prea mult timp de când ieșea la întâlniri, ci analizează cu atenție ce îți spune pentru că există principii care se pot aplica indiferent câți ani au trecut.
Precis îți va recomanda să nu te grăbești atunci când cauți persoana potrivită pentru tine și, chiar dacă nu face acest lucru în prezent, nu strică uneori să asculți și opinia ei.

 
4. Te va învăța versiunea ei despre lucrurile feminine

Poate că ai surori sau nu, dar și bunica îți poate oferi sfaturi importante legate de frumusețe și îngrijire. De exemplu, cât de des să-ți speli părul, cum să te razi sau ce tip de creme să alegi pentru zi și pentru noapte.

 
5. Va fi cel mai mare fan al tău la fiecare meci

Dacă îți place să faci sport, să nu te îndoiești că și bunica ta va fi alături de tine și te va susține fără să ezite. Indiferent dacă este vorba despre fotbal, tenis sau patinaj în mod sigur va veni de fiecare dată cu tine și îți vei auzi numele des în timpul meciurilor sau competițiilor.

 
6. Va încerca să te ajute să-ți faci temele

Chiar dacă nu-i place foarte mult matematica sau fizica va face tot posibilul să te ajute când trebuie să-ți faci temele. Va verifica și dacă scrii corect și te va corecta, va fi martoră la toate momentele în care încerci să găsești soluții pentru probleme de rezolvat sau când ai idei noi pentru analize literare.
Indiferent de domeniu te va încuraja să-ți valorifici potențialul pentru că știe că ești o persoană deosebită cu aptitudini unice chiar înainte ca tu să-ți dai seama de acest lucru.

 
7. Te va ierta pentru tot ce ai făcut

Iertarea bunicii tale nu cunoaște limite. Poate că ai pătat covorul nou sau i-ai spart setul de cești de porțelan, dar nu va ezita să te ierte pentru că a fost lângă tine din primele zile de viață și știe că nu greșelile te definesc, ci că poate avea un rol benefic pentru ca tu să devii cea mai bună versiune a ta.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod