15
15 soluții simple și ingenioase de design care te vor surprinde
Casă şi familie · Acasa / 09.11.2017

Uneori, chiar și cele mai mici modificări ne pot îmbunătăți semnificativ viața. Soluțiile salvatoare pentru problemele mărunte de zi cu zi ne oferă adevărate revelații.

Descoperă câteva astfel de modalități absolut ingenioase de a ne ușura viața, prezentate de brightside.me. Când le vezi pentru prima dată, nu poți să nu te întrebi de ce nu s-a gândit nimeni la ele până acum. 

De exemplu, poți economisi apă, protejând mediul, dar îți poți reduce și facturile dacă folosești o chiuvetă simplă care se așază peste bazinul toaletei. Apa pe care o folosești pentru a te spăla pe mâini se va acumula în bazin și va fi folosită atunci când tragi apa la toaletă. Eficient și foarte ingenios! O altă invenție pentru baie este prelungitorul de robinet care le permite copiilor să ajungă mai ușor la chiuvetă și să se spele singuri pe mâini.

Și pentru că tot a venit vorba de prelungitor, cum ar fi ca priza ta să se "lungească" atât cât ai nevoie? S-a inventat și acest lucru, sub forma unei prize detașabile cu cablu retractabil.

Iată 15 invenții foarte simple și utile:
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro