20 de moduri geniale în care să decorezi pereţii locuinţei tale

Nu este necesar să investeşti o mulţime de bani în tablouri foarte scumpe pentru a-ţi decora locuinţa.
Există variante ieftine şi inventive de a aduce un plus de culoare şi personalitate pereţilor din casa ta. Important este să-ţi pui latura creativă la lucru şi să-ţi laşi imaginaţia să zburde. Rezultatele te pot uimi!

De exemplu, te-ai gândit că poţi face un ceas de perete folosind tablouri cu cei dragi în loc de ore? Este o idee practică şi originală, care îţi permite să admiri zi de zi fotografiile persoanelor importante din viaţa ta, într-un mod inedit. 

O altă variantă este folosirea dopurilor din plută, pe care le poţi aranja astfel încât să creezi adevărate opere de artă.
Şi copiii pot fi implicaţi în decorarea pereţilor. Lasă-i pe cei mici să fie creativi şi să se exprime cu ajutorul artei. Desenele realizate de ei pot concura cu succes cu cele mai multe tablouri de artă modernă. 

Iar dacă ai pasiuni precum brodatul sau origami, atunci îţi poți folosi creaţiile pentru a-ţi transforma pereţii casei într-o adevărată galerie de artă.

Descoperă 20 de idei pentru decorarea pereţilor pe care să le încerci.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod