25 de ustensile de care oricine are nevoie în bucătărie

Mereu apar noi accesorii de bucătărie care sunt foarte practice. Descoperă cele mai noi ustensile de care oricine are nevoie în bucătărie!
Anumite accesorii și ustensile pentru bucătărie îţi fac viaţa mult mai uşoară!

Unele sunt colorate şi îţi atrag privirea pentru că merg de minune şi ca obiecte de decor care dau o pată de culoare bucătăriei tale. În schimb altele sunt foarte practice şi după ce le foloseşti te întrebi cum ai reuşit să trăieşti fără ele. Important este că aceste accesorii de bucătărie îţi pot uşura munca în bucătărie. 

Poate unele sunt banale şi nu le vezi utilitatea, însă în funcţie de necesităţile tale cu siguranţă vei găsi şi ustensile geniale care să-ţi uşureze viaţa.
De exemplu, un castron care are încorporată o sită prin care poți să scurgi cu ușurință orezul după ce l-ai spălat poate să fie extrem de util în bucătărie. Același lucru poate să ajute foarte mult și pentru a scurge pastele.

O tigaie-grill compartimentată te poate ajuta să prepari multe lucruri deodată, astfel încât să nu se le consumi pe toate calde. Un suport pentru tigăi poate să fie foarte folositor atunci când ai mai multe variante și nu știi cum să le depozitezi ca să le ai mereu la îndemână.

Un suport magnezic pentru frigider care te ajută să ai la îndemână hârtia sau anumite sticle/borcănele necesare în timpul gătitului este foarte util în bucătărie pentru oricine.
În plus, te va ajuta să economisești spațiu pe blatul de lucru și să le ai la îndemână toate ingredientele. 

O mulțime de ustentile ne pot ușura munca în bucătărie. Descoperă o galerie cu 25 astfel de ustensile de care oricine are nevoie în bucătărie!

Foto: buzzfeed.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod