5 reţete de aperitive delicioase pentru masa de Paşte - VIDEO

Sărbătorile pascale se apropie cu paşi repezi şi eşti în căutare de reţete noi cu care să-ţi impresionezi familia? Îţi recomandăm aceste reţete de aperitive delicioase!

Dacă te pregăteşti pentru masa de Paşte şi vrei să încerci câteva aperitive noi trebuie să încerci aceste reţete care ne-au inspirat. Fie că optezi pentru ceva simplu, colorat sau gustos/prăjit vei găsi inspiraţie pentru toate gusturile!

Iată ce reţete de aperitive trebuie să încerci anul acesta pentru masa de Paşte:

 

1. Rulouri cu pui şi legume prăjite

Se prepară rapid şi sunt delicioase alături de un sos picant. Pieptul de pui se sotează cu ceapa, morcovii, ciupercile şi varza pentru a obţine o umplutură delicioasă pe care să o foloseşti pentru foile cumpărate.

Rulourile se prăjesc în baie de ulei şi pot să constituie un aperitiv delicios şi diferit pentru masa de Paşte.
 

 

 

2. Piept de pui umplut cu mozzarella şi prăjite

Este un aperitiv delicios pe care îl poţi prepara în locul şniţelelor. Se umple pieptul de pui cu mozzarella, se trece prin făină, ou şi un amestec de parmezan, pesmet şi condimente, după care se lasă la prăjit. 

 

 

3. Drob de miel (reţetă Jamila Cuisine)


Ingrediente:
- organe de miel:
- 4 legături de ceapă verde;
- 4 legături de usturoi verde;
- 6 ouă crude;
- 3 ouă fierte;
- 2 legături de pătrunjel;
- 2 legături de mărar;
- ulei de măsline;
- sare;
- piper.

Mod de preparare:
Organele se taie în bucăți potrivite ca mărime, după ce au fost curățate, și se fierb timp de 30-40 de minute sau până când sunt bine fierte. Cât timp se răcesc organele, se călesc ceapa și usturoiul într-o tigaie cu puțin ulei de măsline timp de 10 minute.

După ce se răcesc organele, se taie în cubulețe mici. Apoi se bat ouăle crude, se pun peste cubulețele de organe, se adăuga ceapa și usturoiul, pătrunjelul și mărarul, se adaugă un praf de sare și unul de piper și se amestecă până se omogenizează. Amestecul se pune într-o tavă care a fost unsă în prealabil cu ulei și tapetă cu hârtie de copt. După ce tava s-a umplut pe jumătate, se pun cele trei ouă fierte, întregi, apoi se adaugă restul compoziției până se umple tava.
Se nivelează compoziția și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180⁰ Celsius pentru 30-40 de minute. După ce se răcește, poate fi feliat.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod