Cum arată cea mai scumpă casă din lume? Costă 350 de milioane de euro

Vila Les Cedres, o clădire veche de 187 de ani, cu 14 dormitoare și un teren ce se întinde pe o suprafață de 14 hectare, este de vânzare pentru suma de 350 de milioane de euro.
Este vândută de compania Davide Campari-Milano, care speră să obțină suma uriașă datorită combinației de istorie, lux și locație perfectă a proprietății, situate în localitatea Saint-Jean-Cap-Ferrat, din sudul Franței, în peninsula Cap Ferrat. Dacă se va vinde cu această sumă, va deveni cea mai scumpă proprietate rezidențială din istorie, potrivit telegraph.co.uk.

Les Cedres a fost construită în 1830 și a fost cumpărată în 1850 de primarul din Villefranche-sur-Mer, într-o perioadă în care proprietatea era folosită ca plantație de măslini.
Pe terenurile sale se află măslini vechi de peste 300 de ani.

Urmașii primarului au vândut proprietatea Regelui Leopold al II-lea al Belgiei în 1904. Devenit extrem de bogat datorită exploatării resurslor minerale și a arborilor de cauciuc din Congo, Africa, acesta a dezvoltat și mai mult grădinile din jurul vilei, care pot concura în prezent cu cele mai cunoscute grădini botanice ale lumii.

Camerele sunt decorate cu picturi vechi, obiecte de artă și mobilier în stil clasic, toate putând fi vândute împreună cu proprietatea.
Inlcude și o bibiliotecă cu peste 3000 de cărți, printre care și un codex botanic din 1640, care valorează câteva sute de mii de euro.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod