Cum ne aşteptăm invitaţii la masa de Paşte?

Sărbătorile Pascale nu sunt numai despre cumpărături, preparate tradiţionale şi zile libere! Mult mai importante în această perioadă sunt atmosfera şi încărcătura spirituală.
Ei bine, ţine numai de noi să le simţim şi să le trăim aşa cum se cuvine, astfel încât Sărbătorile să fie, într-adevăr, de neuitat. 

Cum ne aşteptăm invitaţii la masa de Paşte nu este doar un aspect abstract, pe care îl poţi ignora înainte de marele eveniment. Dacă îţi doreşti să fii o gazdă completă, ia în calcul şi cele 3 recomandări de mai jos. 

Aspectul contează! 

Decoraţiunile, obiectele Home Décor, curăţenia în casă, modul în care decorezi farfuriile cu mâncărurile de Paşte – în toate trebuie să ţii cont şi de factorul “aspect”!

În plus, nu uita că acelaşi principiu se aplică şi în cazul tău, aşa că, oricât de mult ai muncit în bucătărie până în ziua de Paşte, ai grijă ca atunci să fii aranjată, să porţi haine noi şi vesele şi să arăţi cu adevărat spectaculos. 

Aromele şi sunetele alese fac diferenţa! 

Oricât de potrivite crezi că sunt mirosurile bucatelor tradiţionale, uneori acestea devin mult prea pregnante.  Tocmai de aceea, un parfum de cameră discret şi bine ales poate schimba situaţia. În comerţ sunt o mulţime de sortimente şi branduri din care poţi alege. 

Fiind Paşte, mergi pe o aromă florală, uşoară, discretă, difuzată dintr-o lampă cu un design special care să nu fie chiar la vedere. De asemenea, ai grijă ca la venirea invitaţilor să îi primeşti şi cu ceva muzică în surdină, atât cât să înfrumuseţeze auditiv atmosfera. 

Apa proaspăt filtrată este artificiul “la modă”! 

În timpul meselor festive, atmosfera se încinge întotdeauna. Apar discuţii înflăcărate, televizorul merge şi el în fundal, se face din ce în ce mai cald, copiii se joacă peste tot, inclusiv în living – cu alte cuvinte, tuturor li se face sete! 

Pentru aceste momente, fii pregătit şi asigură-te că ai cel puţin un filtru MAXTRA+ de la BRITA instalat într-unul din cănile BRITA. Poate fi o carafă Marella sau una Elemaris.

Datorită noii formule a particulelor de cărbune activ “Micro Carbon”, acest filtru este mai mult decât binevenit şi de efect: înlătură eficient şi rapid impurităţile organice, oferă apei un gust şi miros mai bun, reduce semnificativ calcarul şi metalele precum cuprul şi plumbul. Rezultă o apă filtrată, curată, proaspătă, cu un gust mult mai bun, ce poate fi folosită de toţi invitaţii, rapid, mai ales că poţi umple recipientul inclusiv cu apă de la robinet. 

După cum vezi, nu e greu să construieşti un scenariu şi în privinţa atmosferei de dinainte de întâlnirea cu prietenii, la masa de Paşte. Trebuie doar să fii inspirat, să aplici aceste 3 reguli înainte şi să dai drumul petrecerii! 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod