Cum să ai o curte perfectă. 30 de imagini înainte și după transformări radicale

Este important ca spațiul în care îți petreci mult timp să fie frumos, să-ți inspire un sentiment de calm și o stare de bine.
Fie că este vorba de casă sau de curte, transformările radicale și imaginile înainte și după renovare sau redecorare arată cât de mult se poate schimba un loc atunci când oamenii îi acordă atenție.

În ceea ce privește curtea sau terasa, locurile perfecte pentru relaxare în aer liber, chiar și cele mai mici schimbări pot face adevărate minuni. Spațiul amenajat și decorat inteligent are capacitatea de a-ți îmbunătăți rapid starea de spirit după o zi stresantă.

Plantele cu flori colorate, copacii amplasați strategic pentru umbră sau mai multă intimitate și mobilierul relaxant de exterior creează zone absolut fermecătoare, în care îți vei dori să petreci cât mai mult timp.

Iar partea bună este că poți obține astfel de curți și terase de vis fără să investești foarte mulți bani.
Dacă îți pui imaginația la lucru și ești dispus să muncești pentru a avea curtea sau terasa visată, rezultatele vor fi uimitoare.

Descoperă 25 de imagini înainte și după care demonstrează ce schimbări radicale poți să faci în curtea ta.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod