Cum să-ți amenajezi un dressing perfect. 30 de idei

O cameră special destinată hainelor, pantofilor și accesoriilor este probabil visul oricărei femei. Află cum îți poți amenaja un dressing perfect
De ce este necesar să ai un dressing? În primul rând, este o modalitate excelentă de a-ți păstra în condiții cât mai bune hainele și accesoriile. Atunci când sunt foarte bine organizate, vei găsi întotdeauna ce cauți, iar acest lucru nu numai că te va ajuta să economisești timp dimineața, dar îți va permite în același timp să-ți îmbunătățești stilul vestimentar.

Dacă hainele tale sunt ordonate astfel încât le poți observa mult mai ușor, vei putea să-ți construiești ținute interesante zi de zi și mai mult decât atât, îți vei purta toate hainele.
Se întâmplă adesea să uităm complet de unele piese vestimentare care sunt ascunse prin rafturile unui dulap, ca să le descoperim cu surprindere la următoarea reorganizare a hainelor.

Amenajarea dressingului tău depinde foarte mult de forma acestuia. Un stil modern este acela de a așeza hainele, accesoriile și pantofii la vedere, în rafturi sau pe etajere deschise. Dar dacă ai un dressing cu fereastră, atunci este de preferat să optezi pentru dulapuri închise, care îți protejează hainele de praf, dar și de efectele nedorite ale razelor soarelui, care pot decolora materialele textile expuse. 

Din dressingul tău nu trebuie să lipseasă polițele sau rafturile închise pentru depozitarea pantofilor și accesoriilor.
În cazul acestora din urmă, separatoarele pentru sertare sunt soluții foarte eficiente și utile. Vei reuși să organizezi perfect bijuteriile sau diverse accesorii mici, care altfel s-ar putea rătăci rapid.

Pentru a crea impresia de spațiu larg într-un dressing mic, culorile deschise pentru pereți, podea și finisajul mobilierului sunt de preferat în locul celor în nuanțe închise. De asemenea, oglinzile sunt nelipsite dintr-un dressing modern. Pe lângă necesitatea lor, acestea au și rolul de a lumina încăperea și de a lărgi vizual camera.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod