Cum să-ţi decorezi livingul cu bani puţini. 20 de imagini care te inspiră

Nu este o misiune uşoară să-ţi decorezi locuinţa, mai ales atunci când vezi la tot pasul piese de mobilier şi decoraţiuni foarte frumoase, dar şi extrem de scumpe.
Ai putea crede că este imposibil să ai o casă frumoasă fără să investeşti o avere. Dar mai ales când vine vorba de amenajarea livingului, camera în care îţi petreci cel mai mult timp în fiecare zi, poţi apela la trucuri simple astfel încât să obţii un spaţiu deosebit, fără să plăteşti prea mult.

Secretul este să "vânezi" produse, fie că sunt piese de mobilier, decorative sau textile care sunt la reducere sau care au preţuri mai mici, dar arată la fel de bine precum cele scumpe.
De asemenea, o cameră decorată cu bani puţini, dar care arată foarte bine, poate fi obţinută dacă optezi pentru elemente decorative deosebite.


Ieşi din tiparul clasic de culori neutre precum crem, bej sau alb şi încearcă să oferi personalitate livingului tău prin nuanţe intense şi interesante.

Accentele de culoare vor oferi acel element surprinzător şi îndrăzneţ care face diferenţa dintre un spaţiu banal şi unul deosebit. De asemenea, asociază printurile interesante, dar şi materialele texturate cu unele simple pentru a obţine un decor inedit.


Stilul minimalist şi cel scandinav sunt uşor de reprodus cu bani puţini. Piesele de mobilier simple sunt mult mai ieftine decât cele în stil clasic.

În ceea ce priveşte decoraţiunile, unele elemente au capacitatea de a face o cameră să pară glamour şi elegantă. De exemplu, oglinzile adaugă un plus de luminozitate unei camere, iar obiectele decorative în nuanţe metalice precum argintiu, auriu rose sau cupru oferă un aer preţios încăperii, dacă sunt folosite ca accent de culoare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod