Cum să treci de sărbători fără a te simți singur

Sezonul sărbătorilor de iarnă a început în mod oficial. Auzi peste tot colinde și vezi cum a început vânzoleala pentru cadourile de Crăciun. Nu există nicio îndoială că această perioadă a anului este magică.
Luminile din oraș, bucuria de sărbători, colindatul. Însă cum poți să treci de sărbători fără a te simți singur? Nu toată lumea are un partener lângă în această perioadă.

Modalități care te ajută să treci de perioada sărbătorilor fără a te simți singur

Poate fi greu să fii singur de sărbători. Fie că ești cu adevărat singur, că ești într-o relație la distanță sau că partenerul este plecat în această perioadă, simți lipsa romantismului și a afecțiunii în preajma sărbătorilor de iarnă.
Vezi toate cuplurile fericite la petreceri, iar acest lucru s-ar putea să te facă să te simți și mai singur decât de obicei. Însă iată cum te poți bucura de acest sezon, chiar dacă nu ai acum pe cineva în viața ta!

1. Întâlnește-te cu prietenii și membrii familiei care te fac să te simți iubit

Este uimitor de cât de mult suntem capabili să iubim chiar dacă nu suntem într-o relație romantică. Societatea acordă atât de multă atenție iubirii romantice, încât ajungem să credem că, dacă nu avem acest lucru, nu putem simți fericirea dragostei și a conexiunii cu alți oameni.
Dar este fals. Desigur, dragostea romantică este diferită de alte tipuri, dar asta nu înseamnă că nu te vei simți la fel de bine iubind altfel. Conversațiile și momentele petrecute alături de oamenii care te cunosc cel mai bine te pot face să te simți împlinit și fericit. Fă-ți întotdeauna timp pentru persoanele cărora le pasă.

2. Fă schimbări (dacă este nevoie)

Este greu să observi fericirea altor oamenii în relații, însă uneori căutăm acest tip de intimitate deoarece credem că ne va îmbunătăți fiecare aspect al vieții.
Nu există nicio îndoială că dragostea te face mai fericit, însă relațiile nu ar trebui să fie singura ta sursă de fericire și de împlinire. Poate că ai nevoie de puțin timp pentru a reflecta asupra modului în care te simți și asupra lucrurilor de care ai nevoie cu adevărat. S-ar putea să ajungi să îți dai seama că nu ai nevoie de un partener romantic pentru a te simți mai bine cu privire la viața ta sau pentru a atinge acel nivel emoțional pe care ți-l dorești atât de mult.
Iubește-te suficient de mult pentru a fi fericit, iar atunci când va veni timpul pentru acea relație romantică, aceasta va fi mai puternică.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod